Anthony Joshua Andy Ruiz 2 boks maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Anthony Joshua Andy Ruiz 2 boks maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2019 11:37

Anthony Joshua için rövanş niteliği taşıyacak olan Andy Ruiz boks maçı için geri sayım başladı. Kariyerindeki ilk yenilgisini Andy Ruiz'den tadan Anthony Joshua, bu kez galibiyet hedefi ile ringe çıkıyor. Peki, Anthony Joshua Andy Ruiz 2 boks maçı ne zaman? İşte, Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı ile unvanlar yeniden verilecek. WBA, IBF, WBO ve IBO Dünya Ağırsıklet Unvan maçı kapsamında oynanacak olan Anthony Joshua Andy Ruiz boks maçı, Türkiye'den de takip edilebilecek. Peki, Anthony Joshua Andy Ruiz 2 boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, boks tutkunlarının merakla beklediği o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

ANTHONY JOSHUA ANDY RUİZ 2 BOKS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

WBA, IBF, WBO ve IBO Dünya Ağırsıklet Unvan maçı olarak gerçekleşecek olan Anthony Joshua ile Andy Ruiz boks maçı, 7 Aralık Cumartesi günü TSİ 19.00'da canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma S Sport Plus'ta yayınlanacak. 

Andy Ruiz ve Joshua, geçtiğimiz haziran ayında ringe çıkmış ve Joshua sürpriz bir yenilgi alarak profesyonel kariyerindeki ilk mğalubiyeti yaşamıştı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'da yapılacak bu tarihi müsabakanın popülaritesi, ülkede yeni bir projeyi gündeme getirdi.

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman, yeni bir spor şehri için kolları sıvadı.

Andy Ruiz Jr- Anthony Joshua maçının tüm dünya tarafından gördüğü ilgiyi fırsata çevirmek isteyen Muhammed bin Selman, söz konusu spor şehri projesi için dudak uçuklatacak bir bütçe ayırdı.

Suudi Arabistan'ı, bu maçtan sonra spor organizasyonları için bir cazibe merkezi haline getirmek isteyen Selman'ın çalışmalara iki yıl önce başladığı ortaya çıktı.

Muhammed bin Selman'ın, bahsi geçen spor şehri projesi için yaklaşık 400 milyar sterlin bütçe ayırdığı öne sürüldü.

Hükümet, spor şehrinin yönetiminin ülkenin geri kalanından bağımsız olarak bir nevi özerk yapı olmasını hedefliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!