Ante Rebic kimdir, hangi takımlarda oynadı? Beşiktaş’ın yeni transferi Ante Rebic kaç yaşında? İşte, kariyeri

Güncelleme Tarihi:

Ante Rebic kimdir, hangi takımlarda oynadı Beşiktaş’ın yeni transferi Ante Rebic kaç yaşında İşte, kariyeri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2023 16:06

Beşiktaş’tan yapılan açıklama Antre Rebic’in transferi konusunda Milan ile görüşmelere başlandığı ifade edildi. Hırvat oyuncunun kariyerinde Frankfurt, Fiorentina, Leipzig gibi önemli takımlar bulunuyor. Ante Rebic, sol kanat, santrafor, forvet arkası, sağ kanat ve 10 numara olarak görev yapabiliyor. Gelen bilgilere göre Beşiktaş, Milano ekibini 500 bin Euro bonservis ücreti+1 milyon Euro gerçekleşebilir bonus+%20 sonraki satıştan pay ile ikna etti. Peki Ante Rebic kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, kariyerine ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

Ante Rebic’in kariyeri ve hayatı Beşiktaş’ın oyuncuyla anlaşma aşamasında olması sebebiyle merak edilen konu başlıklarından birisi oldu. 41 kez Hırvatistan milli takımının formasını giyen başarılı oyuncu 2018 yazında 4.5 milyon Euro'ya E. Frankfurt'un yolunu tuttu. Milan'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ante Rebic son 4 sezonda İtalyan ekibiyle çıktığı 123 maçta 29 gol attı, 17 asist yaptı. Geçen sezon 31 karşılaşmada görev yapan Rebic, 3 gol 2 asistlik katkıda bulundu. Peki Ante Rebic kaç yaşında? İşte, Beşiktaş’ın yeni transferi Ante Rebic’in kariyeri…

ANTE REBİC KİMDİR?

Ante Rebic, 21 Eylül 1993 yılında Hırvatistan'ın Split kentinde doğdu. Ante Rebic Futbola NK Vijyani altyapısında başladı. Sırasıyla Imotski U17 ve Split U19'de forma giyen başarılı futbolcu, 2011'de A takıma yükseldi.

Haberin Devamı

32 yaşındaki futbolcu asıl bölgesi sol kanat olmasına karşın santrafor, forvet arkası, sağ kanat ve 10 numara olarak görev yapabiliyor. 2018- 19’da Eintracht Frankfurt’tan kiralık olarak Milan’a gelen Rebic o sezon 36 resmi maçta 15 gol, 5 asistlik bir performansa imza attı.

Milano ekibi sözleşmesinin bitmesi sonrası 6.7 milyon Euro’ya Hırvat yıldızın bonservisini aldı. Milan ile 2021-22 sezonunda Serie A şampiyonluğu da yaşalan Rebic, İtalyan devinde toplamda 123 resmi maça çıkarken 29 gol, 17 asistlik bir performans sergiledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!