Anadolu Efes CSKA Moskova basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 6 yıldır yenemiyor!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes CSKA Moskova basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda 6 yıldır yenemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 18:21

THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir diğer Türk temsilcimiz Anadolu Efes, CSKA Moskova karşısında çetin bir mücadele verecek. Play Off'larda daha iyi bir konum elde edebilmek için sahasında galibiyete odaklanacak olan Anadolu Efes, taraftarı önünde sağlam bir mücadele vermeye gayret gösterecek. Peki, Anadolu Efes CSKA Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Anadolu Efes CSKA Moskova maçı için geri sayım başladı. Basketbolseverlerin merakla beklediği Anadolu Efes CSKA Moskova maçı, bu akşam sıralamayı yeniden belirleyecek. Peki, Anadolu Efes CSKA Moskova basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

ANADOLU EFES CSKA MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi Normal Sezon karşılaşmasında Anadolu Efes, CSKA Moskova'yı konuk edecek. 19 Mart Salı günü saat 20.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports 3 kanalından canlı izlenebilecek.

Ligde 26 haftada aldığı 17 galibiyetle 4. sırada bulunan lacivert-beyazlılar, güçlü rakibini yenerek hem son 8 takım arasına kalmayı garantilemeyi hem de ilk 4 sıradaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Anadolu Efes, kaybetmesi durumunda Yunan ekipleri Panathinaikos ve Olympiakos'tan birinin maçını kazanamaması durumunda yine play-off'a kalmayı garantileyecek.

Play-off'a kalmayı garantileyen ve normal sezonu lider bitirmeyi hedefleyen CSKA Moskova ise 20 galibiyetle lider Fenerbahçe Beko'nun gerisinde 2. sırada yer alıyor.

ANADOLU EFES, 6 YILDIR CSKA'YI YENEMİYOR

Anadolu Efes, CSKA Moskova karşısında 6 yıldır galibiyet alamıyor.

Rakibiyle oynadığı son 7 maçı da kaybeden lacivert-beyazlılar, Rus ekibi karşısındaki son galibiyetini 22 Şubat 2013'te elde etmişti. Sezonun ilk yarısındaki maçı da CSKA Moskova 102-84 kazanmıştı.

İki takım bugüne dek Avrupa kupalarında 26 kez karşılaştı. Bu maçlarda lacivert-beyazlılar rakibi 9 kez yenerken, Rus ekibi ise sahadan 17 galibiyetle ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!