Anadolu Efes Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 17:53

Anadolu Efes Beşiktaş maçı ile iki ekip bu akşam karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 24. hafta maçında Pınar Karşıyaka’ya deplasmanda 98-83 mağlup olmuş, Beşiktaş Emlakjet ise Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i evinde 70-59 yenmişti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 24. haftanın ardından Anadolu Efes, 17 galibiyet ve yedi mağlubiyet ile dördüncü, Beşiktaş Emlakjet ise sekiz galibiyet ve 16 mağlubiyet ile 14. sırada bulunuyor. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Anadolu Efes Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 99-86 kazanmıştı.

Anadolu Efes, Beşiktaş Emlakjet ile bugüne kadar oynadığı 131 karşılaşmada 95 galibiyet ve 36 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde oynanan 122 karşılaşmanın 88’inde Anadolu Efes galip gelirken, iki ekip arasında Türkiye Kupası’nda bugüne kadar oynanan sekiz karşılaşmanın yedisi Anadolu Efes, biri Beşiktaş Emlakjet lehine sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugüne kadar Anadolu Efes ile Beşiktaş Emlakjet arasında oynanan tek karşılaşmada ise gülen taraf Beşiktaş Emlakjet oldu.

ANADOLU EFES BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet’i konuk ediyor. 17 Nisan 2023, Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 5 ile beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz ve canlı yayınlanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!