Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Alfredo Morelos hangi mevkide oynuyor ve hangi takımlarda oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç Alfredo Morelos hangi mevkide oynuyor ve hangi takımlarda oynadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2023 16:00

Alfredo Morelos, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer almasının ardından kariyeri ve biyografisi merak edilen isim oldu. Bir dönem Pablo Escobar gibi dünyanın yakından tanıdığı kartel liderleriyle öne çıkan Medellin'de futbola başlayan Alfredo Morelos, 2017 yılında Helsinki takımına transfer oldu. Burada dikkat çeken oyuncu Avrupa'da uzun süre kalmayı başardı. Peki, Alfredo Morelos kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Alfredo Morelos, 21 Haziran 1996 tarihinde Kolombiya'nın Cereté şehrinde doğdu.

Morelos, futbol kariyerine Kolombiya'nın Independiente Medellín takımında başladı. 2016 yılında takımında profesyonel olarak forma giymeye başladı ve hızla dikkat çeken performanslarıyla tanındı. 2017 yılında HJK Helsinki takımına transfer oldu.

Helsinki'de oynadığı dönemde golcü yetenekleriyle öne çıktı. Hızlı, atletik ve golcü bir oyuncu olarak biliniyor. Skorer bir futbolcu olan Morelos, hücum hattında etkili bir şekilde pozisyon alır ve gol atma becerisiyle öne çıkıyor. HJK Helsinki forması altında birçok gol kaydetmiş ve takımının başarılarına katkıda bulunmuştur.

Ayrıca, Alfredo Morelos, Kolombiya milli futbol takımında da forma giymektedir. 

1,77 boyundaki forvet oyuncusu, Glasgow Rangers kariyerinin ardından sözleşme imzalamayarak kulüpsüz kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!