Alexis Adelin Beka Beka kimdir? Beşiktaş'ın transfer gündeminde de yer alan Alexis Beka intihara teşebbüs etti

Güncelleme Tarihi:

Alexis Adelin Beka Beka kimdir Beşiktaşın transfer gündeminde de yer alan Alexis Beka intihara teşebbüs etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2023 13:22

Bir dönem adı Beşiktaş ile anılan Alexis Adelin Beka Beka, Fransa'nın Nice şehrinde Magnan viyadüğünden atlamaya çalıştı. Jandarma ve acil servis tarafından abluka altına alından Alexis Adelin Beka Beka, ikna edilmeye çalışılıyor. Peki, Alexis Adelin Beka Beka kimdir? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Bir dönem ardı Beşiktaş ile anılan Nice oyuncusu Alexis Beka Beka, otoyol üzerinde yer alan Magnan viyadüğünde intihara teşebbüs etti.

İtfaiye ve polis operasyonu devam ediyor. Oyuncu otoyolun bariyerlerinde durdu. BFM Nice Côte d'Azur'un edindiği bilgiye göre, bir OGC Nice oyuncusu Nice'teki Magnan viyadüğünden atlamakla tehdit ediyor.

Kız arkadaşının terk etmesi dolayısıyla intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Beka Beka, acil servis ve jandarma tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.

ALEXİS ADELİN BEKA BEKA KİMDİR?

Alexis Adelin Beka Beka 29 Mart 2001 tarihinde Paris'te dünyaya geldi. Ligue 1 takımı Nice'de defansif orta saha oyuncusu olarak oynayan Fransız futbolcu, Caen, Lokomotif Moskova ve Nice formaları giydi.

BAKMADAN GEÇME!