Aldığı kararlar futbol camiasını şaşkına çevirdi! Eden Hazard futbolu bıraktı mı, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aldığı kararlar futbol camiasını şaşkına çevirdi Eden Hazard futbolu bıraktı mı, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2023 17:42

Özellikle Chelsea’de oynadığı dönemlerde yıldızlaşan ve geleceğin favori futbolcuları arasında gösterilen Eden Hazard futbol camiasına şoke edecek bir karara imza attı. Son olarak Real Madrid forması giyen ve geçtiğimiz temmuz ayından bu yana boşta olan Hazard, kariyeri ile ilgili aldığı yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Eden Hazard futbolu bıraktı mı, neden bıraktı, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Kariyeri boyunca Lille, Chelsea ve Real Madrid formaları giyen yıldız futbolcu Eden Hazard radikal bir karara imza attı. Chelsea forması giydiği dönemde yıldızlaşan Hazard, Real Madrid’e transfer olduktan sonra üst üste sakatlık problemleri yaşadı. Temmuz ayından bu yana boşta olan Hazard kariyerini noktalama kararı aldı.

EDEN HAZARD FUTBOLU BIRAKTI

Futbol kariyerinde Lille, Chelsea ve Real Madrid formalarını giyen Hazard, son yıllarda üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanmış ve bu sezon için bir takımla anlaşamamıştı. Belçikalı yıldız futbolcu Eden Hazard, 32 yaşında aktif futbol kariyerini noktaladığı duyurdu.

Konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından yapan Hazard, “16 yıl ve 700’den fazla oynanan maçtan sonra profesyonel kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Hayalimi gerçekleştirdim, dünyanın dört bir yanında birçok sahada oynadım ve eğlendim. Kariyerim boyunca büyük yöneticiler, koçlar ve takım arkadaşları ile tanışmak bana şans verdi Bu güzel zamanlar için herkese teşekkür ederim, hepinizi özleyeceğim. Ayrıca oynadığım kulüplere teşekkür etmek istiyorum: LOSC, Chelsea ve Real Madrid ve Belçika için RBFA'ya teşekkür ediyorum. Aileme, arkadaşlarıma, danışanlarıma ve iyi günde kötü günde yanımda olan insanlara özel teşekkür ederim. Sonunda, bunca yıldır beni takip eden hayranlarıma ve oynadığım her yerde verdiğiniz cesaret için çok teşekkür ederim. Şimdi sevdiklerimin tadını çıkarma ve yeni deneyimler yaşama zamanı. Çok yakında saha dışında görüşürüz arkadaşlar” cümlelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME!