Alcacer durdurulamıyor!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 13:17

Dortmund yine kazandı. Liderliğini sürdürdü. Sahasında Freiburg'u 2-0 yenen sarı siyahlarda İspanyol Alcacer attığı golle rekor kırdı.

Haberin Devamı

Bundesliga'da Dortmund ve Dortmund'un İspanyol golcüsü durdurulamıyor.

Dortmund şimdiye kadar oynadığı 13 lig maçında 33 puan topladı. Ligin güçlü ekibi Bayern Münih'e 11 puan fark attı.

Hiç yenilmeyen sarı siyahlarda İspanyol futbolcu da ulaştığı istatistiklerle rekor üstüne rekor kırıyor. 25 yaşındaki Paco Alcacer, Freiburg karşısında alınan 2-0'lık galibiyette takımının ikinci golünü attı. Ligdeki gol sayısını 10'a çıkardı. Gol krallığı yarışında ilk sıraya oturdu.

MÜTHİŞ İSTATİSTİK

İspanyol futbolcu bu sezon attığı 10 golün dokuzunu sonradan oyuna girdiği maçlarda kaydetti.

Toplam 281 dakika süre alan 25 yaşındaki golcü, ortalama 28.1 dakikada gol atma başarısı gösterdi. Bundesliga tarihinde şimdiye kadar 281 dakikada 10 gol atan başka bir futbolcu yok.

Haberin Devamı

Üst üste altı karşılaşmada oyuna sonradan girdi. Bu maçların tamamında da gol atarak yeni bir rekor kırdı. 10 golü de toplam kaleye çektiği 17 şut sonucu bulması da başka bir rekor.

FAVRE'DEN BÜYÜK BAŞARI!

Dortmund ligde başarısını sürdürürken bundan en büyük pay İsviçreli teknik adam Lucian Favre'nin.

Dortmund Favre'nin yönetiminde oynadığı maçların yüzde 77'sini kazandı. Şimdiye kadar bu oranı yakalayan başka bir teknik adam olmadı. Dortmund'da büyük başarılar elde ederek ismini dünyaya duyuran Jürgen Klopp'un kazanma oranı bile yüzde 56.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!