Ajax Rangers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Ajax Rangers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2022 17:08

Ajax Rangers maçı ile Şampiyonlar Ligi A Grubunda iki takım grubun ilk mücadelesinde karşı karşıya geliyor.  Rangers ile karşılaştığı dört resmi maçın tamamını kazanan Ajax, bu galibiyetleri Ocak 1973'te Süper Kupa finali ve 1996/97'de Şampiyonlar Ligi gruplarında aldı. Rangers'ın Avrupa kupalarında oynadığı maçların tamamını kaybettiği rakipleri arasında Ajax'tan daha fazla karşılaştığı rakibi bulunmuyor. Ajax ise tüm maçları kazandığı Avrupa kupası rekabetlerinin arasında sadece Beşiktaş'a Rangers'tan daha fazla rakip oldu. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Ajax Rangers maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Hollanda ekiplerine konuk olduğu son iki resmi maçı kazanan Rangers, daha önceki dokuz ziyaretinde bu sayıda galibiyet alabilmişti. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi gruplarındaki altı maçını da kazanan Ajax, daha önce gruplarda yer aldığı iki sezonda da elenmişti. 2021/22'de gruplarda 20 gol atan Hollanda temsilcisi, grup aşamasındaki en yüksek sayısına ulaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde 50+ maça çıkan takımlar arasında Rangers'tan daha düşük galibiyet oranına sahip tek takım Anderlecht. Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele ettiği daha önceki 10 sezonun sadece birinde gruptan çıkan Rangers, turnuvada yer aldığı son altı sezonda ilk grup maçında mağlup olmadı.

Feyenoord'u çalıştırdığı dönemde Ajax ile 10 kez karşılaşan Rangers Menajeri Giovanni van Bronckhorst, iki galibiyet alırken rakibine konuk olduğu dört karşılaşmayı da kaybetti.Şampiyonlar Ligi kariyerinde altı maça çıkan Rangers Menajeri Giovanni van Bronckhorst, tek galibiyetini Napoli'yi 2-1 yenerek aldı.

Haberin Devamı

Ajax forveti Steven Bergwijn, Avrupa kupalarında oynadığı 28 maçta gol sevinci yaşayamadı.Geçen sezon Avrupa Ligi'nde Rangers'ın en golcü ismi olan James Tavernier, Avrupa kupalarında görev aldığı son dokuz maçta yedi gol attı.

AJAX RANGERS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, ŞİFRELİ Mİ? 

Ajax Rangers maçı bu akşam saat 19:45'te başlayacak. Mücadele EXXEN ve TV 8.5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!