Ajax Lyon maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? - UEFA Avrupa Ligi

Güncelleme Tarihi:

Ajax Lyon maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - UEFA Avrupa Ligi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 19:01

Ajax Lyon maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı ekranlarınıza taşıyacak. Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında bu akşam Hollanda temsilcisi Ajax kendi evinde Fransa'nın köklü takımı Lyon'u konuk edecek. Fransız ekibi Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. tamamlayınca yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeye başladı. Tüm futbolseverler maçın canlı yayın bilgilerini merak ediyordu. Maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Ajax Lyon maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ajax, evinde Lyon'u ağırlıyor. Yarı final için iki takımın da avantaj aradığı karşılaşma öncesi heyecan oldukça büyük. UEFA Avrupa Ligi Yarı Final karşılaşmasında bu akşam heyecan dolu bir mücadele yaşanacak. Ajax evinde avantaj sağlayıp deplasmana rahat bir skorla gitmek isterken, Lyon sahasında oynayacağı maç için avantajlı bir skor yakalamak istiyor.

Ajax Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ajax Lyon maçı 3 Mayıs Çarşamba günü saat 19.45'te Amsterdam Arena'da oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Ajax Lyon maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak - UEFA Avrupa Ligi

Ajax hangi takımları saf dışı bıraktı?

Bu sezon Hollanda ligi'nde Feyenoord ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Ajax Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda elenerek Avrupa Ligi'ne katıldı. G Grubu'nu Celta Vigo önünde lider tamamlayar Hollandalılar daha sonra sırasıyla Legia Varşova, Kopenhag ve Schalke 04'i egale ederek yarı finale çıktı.

Haberin Devamı

Lyon hangi takımları mağlup etti

Fransız ekibi Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. tamamlayınca yoluna Uefa Avrupa Ligi'nde devam etmeye başladı. Lyon Avrupa Ligi 2. Tur'da Hollanda'nın Az Alkmaar takımını 7-1 ve 4-1'lik skorlarla geçerek son 16'ya kaldı. Fransızlar bir sonraki turda İtalya'nın güçlü ekibi Roma'yı safdışı bırakarak çeyrek finalde Beşiktaş ile eşleşti. Temsilcimizi sahasında 2-1 yenen Lyon Vodafone Arena'da 2-1 kaybetmesine rağmen penaltılarda 7-6 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Ajax - Lyon maçı neden Çarşamba günü oynanıyor?

Avrupa Ligi'nde UEFA maçları normal şartlarda Perşembe günü oynanıyor. Fakat Ajax - Lyon maçı Hollanda'daki özel gün nedeniyle 3 Mayıs (bu akşam) Çarşamba günü oynanacak. 4-5 Mayıs tarihlerinde Amsterdam'da ülkenin Nazilerden kurtuluşu ile ilgili organizasyonlar yapıldığı ve tüm etkinliklere ara verildiği için UEFA bu maçın 1 gün önce oynanmasına karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!