Aile boyu şampiyonluğa

Güncelleme Tarihi:

Aile boyu şampiyonluğa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 23:43

Aslan’da oyuncuların baskıdan uzaklaşması adına aileleri Florya’ya davet edildi, hep beraber barbekü yapıldı. Fatih Terim burada ayrıca çaycısından, çimcisine kadar kulübün tüm çalışanlarını İzmir’deki Göztepe maçına götüreceklerini ilan etti.

Haberin Devamı

ÇALIŞTIĞI her yerde takım bütünlüğüne büyük önem veren Galatasaray Fatih Terim yine sürpriz bir uygulamaya gitti. Terim, Süper Lig’in son haftasında sezon finali niteliğindeki Göztepe karşılaşması öncesinde oyuncularının rahatlaması, stres atması ve aynı zamanda Florya’nın kenetlenmesi adına Galatasaraylı futbolcuların ve teknik ekibin ailelerini Metin Oktay Tesisleri'ne davet etti.

Oyuncuların eşleri, çocukları, aileleri ve anneleri tesislere geldi. Konuklar takımın antrenmanı izledi ve daha sonra tüm Galatasaray ailesi barbekü yaptı.

‘HERKESİN PAYI VAR’

- SON derece sıcak, keyifli geçen barbeküde Galatasaraylı oyuncular keyifli zaman geçirirken ev sahibi Fatih Terim, “Şampiyonluğa ulaşmaya 1 puan uzaklıktayız. Ancak Göztepe deplasmanında da şampiyon gibi oynamalı ve kazanmalıyız. Benim size güvenim de inancım da tam. Bu başarıda hepinizin payı var. Biz kocaman bir aileyiz. Bu aile, sevgi ile dualarınızla şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

Barbeküde büyük moral bulan futbolcular da İzmir’den şampiyon olarak döneceklerini ve 21. şampiyonluğa imza atacaklarını dile getirdiler.

TÜM FUTBOLCULAR GİDECEK

- TERİM daha sonra İzmir’de oynanacak şampiyonluk maçına bütün Florya Metin Oktay Tesisleri çalışanları ile gitmek istediğini söyledi. A takım için mesai harcayan herkesi son maçta İzmir’de görmek istediğini belirten tecrübeli teknik adam “Bu başarıda hepinizin emeği var” diyerek çaycısından çimcisine, aşçısından, muhasebecisine, bütün Florya’yı Galatasaray kafilesi ile İzmir’deki final maçına takımla beraber götüreceklerini belirtti.

Sakatlar ve bu maçta oynamayacak isimler de kafilede yer alacak. Terim bu hamle ile de sık sık tekrarladığı “Biz bir aileyiz” ifadesinin içinin ne kadar dolu olduğunu da gösterdi.

TRİBÜNDE ÇOKTAN ŞAMPİYON

- TARİHİNDEKİ 21. Süper Lig şampiyonluğuna koşan Galatasaray’da, sarı kırmızılı taraftarlar da rakiplerine fark attı. Bu sezon Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan karşılaşmalara büyük ilgi ve rağbet gösteren sarı kırmızılı taraftarlar, Galatasaray’ın bu sezon en yüksek seyirci ortalamasına sahip kulüp olmasını sağladı. Sarı kırmızılılar bu sezon Türk Telekom Stadı’nda oynadığı maçlarda 41 bin 50 seyirci ortalaması tutturdu. Bu oran başarıyı da beraberinde getirdi. Nitekim Cimbom 17 iç saha maçında 16 galibiyet alırken sadece F.Bahçe ile golsüz berabere kaldı.

Haberin Devamı

İKİNCİ F.BAHÇE

- Bu sezon seyircisinin tepkisiyle karşılaşan, Fenerbahçe, 33 bin 773 ortalama ile ikinci sırada yer aldı. Sarı lacivertlileri 32 bin 224 kişi ile Beşiktaş ve 25 bin 576 kişi ile Trabzonspor takip etti.

 

MARİANO TERİM’DEN GÖREV BEKLİYOR

- BEŞİKTAŞ derbisinde yaşadığı sakatlığın ardından yoğun tedavi gören Mariano’dan G.Saray’a iyi haber geldi. Sağlık Kurulu, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi halinde Brezilyalı sağ bekin Göztepe karşılaşmasında forma giyebileceğini iletti. Yeni Malatyaspor maçında Göztepe deplasmanını düşünerek Mariano’yu riske etmeyen Terim’in bu gelişme üzerine cumartesi günü ilk 11’de Linnes’e değil Mariano’ya görev vermesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!