Adanaspor- Al Taawon maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor- Al Taawon maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 15:00

Adanaspor, ikinci hazırlık maçında bugün Al Taawon ile mücadele edecek. Turuncu-beyazlılar, Suudi Arabistan takımlarından Al Taawon ile kampın ikinci maçına çıkacak. Peki Adanaspor- Al Taawon maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da yaptığı kamp ile devam ediyor. Turuncu-beyazlılar, kampın ikinci maçında konaklanan otelde bugün saat 18.00'de Suudi Arabistan Pro Lig’i takımlarından Al Taawon ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 hazırlık maçı yapacak. Yeni sezon hazırlıklarını Abant yolu üzerinde bir otelde sürdüren Adanaspor’un hazırlık maçı programı belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, turuncu-beyazlıların 3 Türk, 3 de yabancı takımla hazırlık maçı yapacağı bildirildi. Adana ekibi, yeni sezon hazırlıklarını bölgede sürdüren İran takımı Padideh Khorasan, Suudi Arabistan ekibi El-Nasr, yine aynı ligde mücadele eden Al-Taawon takımlarının yanı sıra Spor Toto Süper Lig’den Sivasspor ile TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantepspor ve

Haberin Devamı

9 Temmuz’da Padideh Khorasan ile başlayan Adanaspor, 16 Temmuz’da Al-Taawon, 18 Temmuz’da Gazişehir Gaziantepspor, 25 Temmuz’da Sivasspor, 29 Temmuz’da ise Bolusapor ile mücadele edecek. Müsabakalar, Adanaspor’un konakladığı otelin sahasında yapılacak.

 

BAKMADAN GEÇME!