Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ayrılıkların sebebini anlattı! 'Balotelli ve Yusuf Sarı ile de yollarımızı ayıracağız'

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ayrılıkların sebebini anlattı Balotelli ve Yusuf Sarı ile de yollarımızı ayıracağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 07:00

Geçen sezonu 4. sırada bitiren ve bu sezona da iyi giriş yapan ancak takımın yıldızlarıyla birer birer yollarını ayıran Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, ayrılıkların sebeplerini Hürriyet'e anlattı. Sancak, ayrılıkların devam edeceğini ancak transferlerin de yolda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor’da sular durulmuyor... Geçen sezon ligi 4. sırada bitiren takımın yıldızlarından Onyekuru, Belhanda, Rodrigues ve Svensson ile yollarını ayıran Akdeniz ekibinde yaprak dökümünün N’Diaye, Yusuf Sarı, Gravillon ve Balotelli ile sürmesi bekleniyor.

Kulüp başkanı Murat Sancak, bu operasyonun sebeplerini Hürriyet Çukurova Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz’e anlattı:

"GRUPLAŞMALAR BAŞLADI"

Geçen sezon ilk beşe girerek Avrupa’ya çıkan ve önemli maçlar oynayan takımımızda ne yazık ki gruplaşmalar başladı. Bu da ekibe zarar veriyordu. Bunun üzerine radikal kararlar alarak, Adana Demirspor armasının her kesin üstünde olduğu ve bazı futbolcuların da bunu bilmesi gerektiği için yani “Gitmesi gerekenleri” takımdan uzaklaştırıyoruz. Bu takımdan kimse üstün değildir. Bu böyle biline. Gönderdiğimiz kişileri de anlaşarak gönderiyoruz. Her hangi bir sorun da yok.

Haberin Devamı

"YUSUF SARI VE BALOTELLI İLE DE YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ"

Geçen sezon harikalar yaratan Süper Lig'i sallayan, bu sezon geldiği ikinci döneminde ise geçirdiği sakatlık sonrası takıma dönemeyen Mario Balotelli ile de anlaşarak ayrılacağız. Buna ilaveten Gravillion ve Yusuf Sarı ile de yollarımızı ayıracağız. Gravilllion’un yerinde Cisse takıma monte oldu. İyi de oynuyor. Yusuf Sarı’nın talipleri var kulübün menfaati doğrultusunda göndereceğiz. Yani demem o ki ayrıldığımız arkadaşlar takımda misyonunu doldurdu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ayrılıkların sebebini anlattı Balotelli ve Yusuf Sarı ile de yollarımızı ayıracağız

"SVENSSON'UN KALMASINI İSTERDİM"

Yalnız Svensson’un kalmasını istedim ancak eşinden dolayı gitti, yolu açık olsun.

YENİ TRANSFERLER KAPIDA

Başkan Sancak “Transfer çalışmalarımız devam ediyor, görüşmelerde 4-5 oyuncu alıp yolumuza bakacağız. Ara transferde bir çok isim öneriliyor ancak biz gençlere yöneldik yeni isimler kadroya girecek” dedi ve şöyle devam etti:

Gidenlerin yeri mutlaka doldurulacak. Anlaştığımız bir çok ismi en yakın zamanda açıklayacağız. Sol ve sağ bek, sağ ve sol açık mevkileri takviye edeceğiz. Ayrıca bir kaleci ve anlaştığımız dünyaca ünlü bir orta saha alarak gücümüzü koruyacağız. Bazen ayrılıklar daha da güçlendirir.

Haberin Devamı

"ADANALILARA KIRGINIM"

Herkes rahat olsun, dümende tam gaz gidiyoruz. Hedefimiz yine ilk 5, değişen bir hedefimiz yok. Bu hedefe de ulaşacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Büyük taraftarımız da inansın. Adana’dan hiçbir kesimden destek görmüyoruz. Bu yüzden Adanalılara da kırgınım. Adana Demirspor her daim olacak ve var olmaya devam edecek ve hedefi her zaman Avrupa olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!