Abdülkerim Bardakcı sakatlandı mı, kaç hafta oynamayacak, ne zaman iyileşir? Galatasaray’dan açıklama geldi!

Güncelleme Tarihi:

Abdülkerim Bardakcı sakatlandı mı, kaç hafta oynamayacak, ne zaman iyileşir Galatasaray’dan açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2024 16:35

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Abdülkerim Bardakcı’dan üzücü haber geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı’nın sol alt arka adale grubunda 2’nci derece zorlanma, kanama ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da Abdülkerim Bardakcı sağlık durumu ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, Abdülkerim Bardakcı sakatlandı mı, kaç maç oynamayacak, ne zaman iyileşir?

Haberin Devamı

Trendyol Süper Ligin 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı sarı-kırmızılı taraftarları korkuttu. Trabzonspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup eden Galatasaray'da sakatlanan Bardakcı sağlık kontrolünden geçti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, milli futbolcunun sol alt arka adale grubunda 2. derece yırtık tespit edildiği belirtildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI SAKATLANDI MI, KAÇ MAÇ OYNAMAYACAK, NE ZAMAN İYİLEŞİR?

Trabzonspor maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakçı’nın sağlık durumu ile ilgili Galatasaray’dan açıklama geldi. Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Ligin 21. haftasında oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan futbolcumuz Abdülkerim Bardakcının sponsor hastanemiz Medicanada çekilen MRı neticesinde sol alt arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun kaç hafta sahalardan uzak kalacağı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Oyuncunun 3 ile 6 hafta arsında sahalardan uzak kalabileceği konuşuluyor.

BAKMADAN GEÇME!