A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ’a mağlup oldu

Güncelleme Tarihi:

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ’a mağlup oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2024 19:30

2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu 5. maçında A Milli Kadın Hentbol Takımı, Rize'de karşı karşıya geldiği Karadağ’a 30-28 mağlup oldu.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Karadağ ile karşılaştı. Karşılıklı gollerle geçilen mücadeleden milliler sahadan 30-28 mağlup ayrıldı. Müsabakada milli takımın en golcü ismi 6 golle Beyza İrem oldu. Karadağ'da Djina Mugoşa 9 golle oynadı.

Salon: Yenişehir
Hakemler: Svetoslav Yovchev, Zvezdelin Yonchev
Türkiye: Yaren Selen Akalın, Aslı İskit Çalışkan, Gülcan Tügel, Döne Gül Bozdoğan, Yaren Berfe Göker, Nurceren Akgün Gökltepe, Beyza İrem Türkoğlu, Betül Yılmaz, Yasemin Şahin, Ceylan Aydemir, Ayşenur Kara, Deren Demirçelen, Bilgenur Öztürk, Merve Erbektaş, Edanur Çetin, Fatma Küçükyıldız
Başantrenör: Costica Buceschi
Karadağ: Rajcic, Marsenic, Pletikosic, Attingre, Mugoşa, Markoıvic, İvannovic, Brnovic, Klikovac, Despotovic, Pavicevic, Grebic
Başantrenör: Maja Savic

Haberin Devamı

Costica Buceschi: “Her şey için buradaki gibi Sırbistan’da da savaşacağız”

Maçın ardından basın açıklamasında bulunan takımın Başantrenörü Costica Buceschi “Biz kaybettik, ama mutluyum. İyi hentbol oynadık. Özellikle son 10 dakika fazla top kaybettik. Bunun sebebi yorgunluğumuz olabilir. Karadağ iyi bir takım. Her zaman bunu biz kızlara da söylüyoruz. Gelen herkes burada bir takım gördü. İlk dakikadan son dakikaya kadar oynayan bir takımız. Önemli noktalardan bir tanesi de biz bugün 7 oyuncu ile oynamadık. 16 oyuncumuzun 16’sını da kullandık. Skor ürettiler. Hepsi çok savaştı. Bu maç önemli bir maçtı. Sırbistan maçı var önümüzde. Evlerinde oynayacağız ve bizi yenmek isteyecekler. Sırbistan takımına hazırlanmak için bizim 3 günümüz var. Her şey için buradaki gibi Sırbistan’da da savaşacağız” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!