A Milli Erkek Basketbol Takımı parkeye çıkıyor... Türkiye-Belçika basketbol maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

A Milli Erkek Basketbol Takımı parkeye çıkıyor... Türkiye-Belçika basketbol maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 20:33

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında Tiflis Arena'da ev sahibi Gürcistan ile mücadele etti. Ay-yıldızlılar müsabakaya Shane Larkin, Buğrahan Tuncer, Cedi Osman, Ercan Osmani ve Alperen Şengün beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını milliler 36-33 geride kapatırken, normal süre 68-68, 1. uzatma ise 75-75 eşitlikle tamamlandı. Tüm gözler şimdi ise Belçika ile yapılacak müsabakada. Peki, Türkiye-Belçika basketbol maçı ne zaman?

Haberin Devamı

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, ev sahibi Gürcistan’a iki uzatma sonunda 88-83'lük skorla mağlup oldu. Basketbolseverler şimdi ise Belçika ile yapılacak mücadeleye odaklandı. İşte, Türkiye-Belçika basketbol maçı tarihi...

A Milli Erkek Basketbol Takımı, A Grubu'nda dördüncü maçında 6 Eylül Salı günü TSİ 14.30'da Belçika ile karşı karşıya gelecek.

MİLLİ TAKIMIMIZDAN İLK YENİLGİ

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, Gürcistan'a ikinci uzatma sonunda 88-83'lük skorla mağlup oldu.

Tiflis Arena'da oynanan mücadalaya Ay-Yıldızlıl ekip, Shane Larkin, Buğrahan Tuncer, Cedi Osman, Ercan Osmani ve Alperen Şengün beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını milli takım, 36-33 geride kapatırken, normal süre 68-68 eşitlikle sona erdi. 1'inci uzatma dakikaları 75-75 eşitlikle tamamlanırken ikinci uzatma bölümüne geçildi.

Haberin Devamı

Karşılıkla basketlerle geçen bu bölümün ardından Gürcistan, 88-83'lük üstünlükle galip gelen taraf oldu.

BAKMADAN GEÇME!