4 büyük takım istemişti, Konyaspor transferini istiyor! İlhan Palut sonrası yeni hocadan ilk hamle

Güncelleme Tarihi:

4 büyük takım istemişti, Konyaspor transferini istiyor İlhan Palut sonrası yeni hocadan ilk hamle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2023 09:36

Konyaspor, 10 numara ve santrfor transferi için harekete geçti. Yeşil-Beyazlı ekibin Hajduk Split’te forma giyen Hırvat oyuncu Marko Livaja’yı gündemine aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca Stanojevic'i göreve getiren Konyaspor'da transfer çalışmaları da başladı.

Yeşil-Beyazlı takım, santrfor ve 10 numara transferi için düğmeye bastı. Yönetim, hücum hattına takviye yapmayı hedefleri arasına koydu. Konyaspor , Hırvatistan Ligi’nde Hajduk Split forması giyen Hırvat yıldız Marko Livaja’yı gündemine ekledi. Yeşil-Beyazlılar, 29 yaşındaki forveti yakın takibe aldı.

Marko Livaja, bu sezon Hajduk Split forması ile 21 resmi müsabakada görev aldı. 29 yaşındaki santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lijava, 9 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Başarılı oyuncu 20 gole doğrudan etki etti.

STANOJEVIC İSTEDİ

26 Ağustos 1993 doğumlu Marko Livaja, ülkesi Hırvatistan’ın NK Omladinac takımında futbola başladı. Hajduk altyapısına geçen oyuncu burada profesyonel oldu. Inter, FC Lugano, Cesena, Atalanta, Rubin Kazan, Empoli, Las Palmas ve AEK Atina gibi kulüplerde oynayan yıldız oyuncu, Hajduk Split’e geri döndü. Konyaspor'da Livaja transferini yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic'in istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Livaja, önceki transfer dönemlerinde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündemine gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!