3x3 Basketbol Turnuvası başlıyor

Güncelleme Tarihi:

3x3 Basketbol Turnuvası başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 10:50

2016 – 2017 sezonunda Spor Toto Basketbol Süper Ligi RedBull.com resmi sponsorluğu ile başlayan TBF ve Red Bull işbirliği, Türkiye 3x3 Basketbol Turnuvası ile devam ediyor.

Haberin Devamı

Bu sezon ilk defa Red Bull Reign ismiyle düzenlenecek TBF 3x3 Basketbol Turu 10 Haziran’da Finike’de başlayacak ve Türkiye’nin 6 farklı ilinde yapılacak elemeler ile devam edecek.

Üç kişiyle yarı sahada oynanan 3x3’ün ülkemizdeki en büyük turnuvasında yer almak isteyenler adresi üzerinden kayıt sayfasına ulaşabiliyor. Kazanan takım, 16 ülkenin şampiyonunun katılımıyla Amerika’nın başkenti Washington’da düzenlenecek Dünya Finali’ne gidecek.

Sokak basketbolunun bir çeşidi olan 3x3 basketbol Türkiye’de de gün geçtikçe büyümeye devam ediyor ve ülke çapında büyük bir turnuvaya kavuşuyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 3x3 Turu, Red Bull ile yapılan işbirliğiyle bu sezon  “Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu” adıyla düzenlenecek. Spor Toto Basketbol Ligi’nin de medya partneri RedBull.com’un da desteğiyle heyecanı ikiye katlayacak olan ve Türkiye finali öncesi toplamda 6 farklı ilde yapılacak eleme turlarının ilki 10 – 11 Haziran tarihlerinde Antalya’nın Finike ilçesi Fuar Alanı’nda oynanacak.

Haberin Devamı

Bu heyecanı yerinde yaşamak isteyen basketbolcular için ise kayıtlar başladı. Takımına güvenen şampiyonluk adayları, RedBull.com.tr/Reign adresinden detaylı bilgi ve kayıt sayfasına ulaşabiliyor.

Red Bull Reign TBF 3x3 Basketbol Turu’nda birinci olacak takım, Eylül ayında Amerika’nın başkenti Washington’da Barry Farms’da gerçekleşecek Red Bull Reign Dünya Finali’ne gitmeye hak kazanacak.

 

BAKMADAN GEÇME!