3’ü de rakiplerine 4 attı

Güncelleme Tarihi:

3’ü de rakiplerine 4 attı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 11:00

İngiltere ve Fransa birinci liginde bu hafta üç takım, rakiplerine attıkları gollerle dikkati çekti. Fransa’da PSG, İngiltere’den Chelsea ile Manchester United, rakiplerine 4’er gol attı.

Haberin Devamı

FRANSA 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris-Saint-Germain (PSG), konuk ettiği Nantes’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ligin 13. hafta mücadelesinde lider PSG, Parc des Princes Stadı’nda sezonun istikrarlı ekiplerinden Nantes’ı ağırladı. PSG, 38. dakikada Edinson Cavani, 42. dakikada ise Angel Di Maria’nın golleriyle soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi. 

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Nantes, 60. dakikada Prejuce Nakoulma’nın ağları sarsmasıyla skoru 2-1’e getirdi. Kalan bölümlerde oyunun üstünlüğünü tekrar ele alan PSG, 65. dakikada Javier Pastore, 79. dakikada ise Cavani ile yeniden fileleri havalandırdı ve mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla puanını 35’e çıkaran PSG, ikinci sıradaki Monaco ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkararak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Nantes ise 23 puanla 5’inci sırada kaldı.

Haberin Devamı

3’ü de rakiplerine 4 attı

 BU SKORLA SIRADAKİ YERİNİ KORUDU
İngiltere’den Chelsea, West Bromwich deplasmanından 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Chelsea’nin golleri, 17. dakikada Alvaro Morata, 23. ve 62. dakikalarda Eden Hazard, 38. dakikada Marcos Alonso’dan geldi. Puanını 25’e çıkaran Chelsea üçüncü sıradaki yerini korurken, West Bromwich ise 10 puanla 17. sırada kaldı.

 

3’ü de rakiplerine 4 attı

1-0 GALİPKEN, 4-1 YENİLDİ
Yine İngiltere’den Manchester United, konuk ettiği Newcastle United’ı 4-1 mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Newcastle United, 14. dakikada Dwight Gayle’in golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Manchester United, 37. dakikada Anthony Martial ve 45. dakikada Chris Smalling’in golleriyle ilk yarı 2-1 önde geçti.
İkinci yarıda da ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekipte uzun bir sakatlık sürecinin ardından sahalara dönen Paul Pogba, 54. dakikada skoru 3-1’e getirdi. 70. dakikada ağları havalandıran Romelu Lukaku, takımının sahadan 4-1 galip ayrılmasını sağladı.
Manchester United, puanını 26’ya çıkararak ikinci sıradaki yerini korurken, Newcastle United ise 14 puanla 11’inci sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!