2 maçta da evinde kazanan olmadı! Üçüncü maçın favori iddaa...

Güncelleme Tarihi:

2 maçta da evinde kazanan olmadı Üçüncü maçın favori iddaa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2018 13:55

OAKA'da Olympiakos kazanıp öne geçti, Barış ve Dostluk Salonu'nda ise Panathinaikos seriye dengeyi getirdi. Üçüncü maç öncesi son gelişmelere ve favori iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

Panathinaikos

- Normal sezonda fire vermeyen, 26 maçın tamamını kazanan Panathinaikos, çeyrek final ve yarı finali de yenilgisiz geçmişti.

- Finalin ilk ayağında, OAKA'da kaybettiklerinde herkesi şaşırttılar. İkinci maçta, Barış ve Dostluk Salonu'nda kazanıp, yeniden saha avantajını ellerine aldılar.

- 3 galibiyete ulaşanın şampiyon olacağı final serisinde, evlerinde bir hata daha yapmak istemiyorlar.

Olympiakos

- Euroleague play-off'larında ev sahibi avantajını kullanamayıp Zalgiris'e elendiler, OAKA'da Panathinaikos'u devirmelerine rağmen evlerinde (Barış ve Dostluk Salonu) 71-66 kaybedip büyük bir avantaj yitirdiler.

- Kaybedilen maç sonrası, Olympiakos koçu Giannis Sfairopoulos; "Üçüncü çeyrekteki tutku eksikliği, büyük bir avantaj kaybetmemize neden oldu. Son periyot da skoru geri getiremedik." açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

- İlk maç 14 sayı atan Papanikolaou ve 3 - 3 sayılık isabeti bulan Μantzaris galibiyeti getirmişti. İkinci maç, 12 sayı - 5 asist ile kontrolü Spanoulis aldı ama yetmedi.

Kritik üçüncü maç, saat 19:00'da CANLI yayınla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

En popüler basketbol bahislerini incelemek için ise buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!