Gambiya Milli Takımı'nın uçağında korkutan dakikalar! Futbolcular bayıldı, Beşiktaşlı Omar Colley zor anlar yaşadı...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2024 13:57

Afrika Uluslar Kupası C Grubu ilk maçı için Charles Konan Banny de Yamoussoukro Stadyumu'nun bulunduğu Fildişi Sahili'ne gitmek için uçuş yapan Gambiya Milli Takımı, büyük bir tehlike atlattı. Beşiktaşlı Omar Colley'nin de kadrosunda yer aldığı Gambiya Milli Takımı'nın uçuşu sırasında uçaktaki oksijen eksikliği endişeye neden oldu. Birçok futbolcu baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

Gambiya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası C Grubu ilk maçında Senegal ile karşılaşmak için turnuvanın düzenleneceği Fildişi Sahili'ne gitmek istedi ancak yaşanan büyük tehlike sonrası takım, ülkesine geri döndü.

UÇAKTA KORKUTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın oynanacağı Charles Konan Banny de Yamoussoukro Stadyumu'nun bulunduğu Fildişi Sahili'ne uçakla seyahat eden Gambiya Milli Takımı, yaşadığı büyük tehlikeyle futbolseverleri korkuttu.

Uçuş esnasında uçaktaki oksijen eksikliği nedeniyle birçok futbolcu baygınlık geçirdi. Takımdaki diğer futbolcular ise oksijenin düşmesi nedeniyle zor anlar yaşadı.

COLLEY'NİN ZOR ANLARI

Beşiktaşlı futbolcu Omar Colley de yer aldığı uçakta oldukça zor dakikalar geçirdiği, fazlasıyla terlediği ve nefes almakta güçlük çektiği görüldü. Ayrıca Ankaragücü'nün santrforu Ali Sowe da uçakta yer alıyordu. Yaşanan büyük tehlike sonrası uçağın Gambiya'ya geri döndüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Senegal - Gambiya karşılaşması, 15 Ocak Pazartesi günü TSİ 17.00'de oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!