Bakan Bak'tan A Milli Basketbol Takımımıza destek

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 11:46

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nı antrenman yaptığı Sinan Erdem Spor Salonu’nda ziyaret etti. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu.

FIBA 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubunda ilk maçını 22 Şubat Perşembe günü deplasmanda İtalya ile yapacak olan 12 Dev Adam hazırlıklarına İstanbul’da başladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nı antrenman yaptığı Sinan Erdem Spor Salonu’nda ziyaret etti.

A Milli Basketbol Takımının antrenmanını izleyen Bakan Bak, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman ve oyuncularla sohbet etti.

Milli Basketbolculara güvendiğini ifade eden Bakan Bak, “Türk basketbolunu çok güzel günler bekliyor. Basketbolumuz gelecekte çok daha iyi noktalara gelecek. Size inanıyor ve güveniyoruz.” dedi.

Haberin Devamı

İTÜ Basketbol (İstanbul Teknik Üniversitesi) ekolünden geldiğini belirten Bakan Bak, öğrencilik yıllarından beri basketbola özel bir ilgisinin olduğunu vurguladı. Maçları yakından takip ettiğini ifade eden Bakan Bak, oyunculara ve teknik ekibe başarı dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ziyaretinin ardından milli basketbolcular ve teknik ekiple hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAKMADAN GEÇME!