Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2005 00:00

Haberin Devamı

Musa Kuş pazarlığı

GALATASARAY, devre arasında renklerine katmak istediği Musa Kuş için çalışmalarına hız verdi. Sarı kırmızılı yöneticiler Sivasspor’da forma giyen Musa ile çarşamba günü masaya oturma kararı aldı. Sarı kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Musa ile sezon sonuna kadar 400 milyar liraya el sıkıştığı öğrenildi. Lorant ise Musa’ya karşılık Volkan’ı istedi.

Yabancılara ödeme yarın

CİMBOM
’da maddi kriz aşılırken ödeme günleri de yönetim tarafından kesin olarak tespit edildi. Yöneticilerin yabancı futbolculara yarın (pazartesi), yerli futbolculara ise salı günü ödeme yapacağı ifade edildi. Galatasaray yönetimin tüm oyuncuların alacaklarının yarısını ödeyeceği geri kalan kısmın ise 5 Ocak’ta verileceği belirtildi.

Newcastle farka koştu: 4-2
İngiltere Premier Ligi’nde Emre Belözoğlu’nun yer almadığı maçta takımı Newcastle United, deplasmanda West Ham United’ı farklı skorla mağlup etti: 4-2. Konuk ekip 3 puana hat-trick yapan Michael Owen ve Alan Shearer’ın golüyle uzandı. Tugay Kerimoğlu’nun 90 dakika formasını giydiği Blackburn Rovers ise rakip sahada Fulham’a 2-1’lik skorla boyun eğdi. Diğer sonuçlar; Aston Villa-Manchester United: 0-2, Everton-Bolton: 0-4, Portsmouth-West BA: 1-0, Wigan-Charlton: 3-0, Manchester City-Birmingham: 4-1.

Halil’den ‘3’ altın gol: 3-2

Haberin Devamı

Futbol yaşantısını Kaiserslautern’de sürdüren milli futbolcumuz Halil Altıntop, uzun süren suskunluğunu Wolfsburg karşısında bozdu. 89 dakika sahada kalan Halil, attığı 3 golle takımını 3-2’lik zafere taşırken, Kaiserslaturn’e de altın değerinde bir 3 puan kazandırdı. Sezona süper bir başlangıç yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Halil Altıntop, gol atamadığı maçlarda takımı puan almakta bile büyük zorluk çekiyordu. Hamit Altıntop’tan yoksun Schalke ise, deplasmanda Stuttgart’ta 2-0 yenildi. Nuri Şahin’in forma giydiği B.Dortmund da B.Münih’e evinde 2-1 mağlup oldu.

Judocular kapıştı

Kulüpler, Kurumlar ve Askeri Güçler Arası Türkiye Judo Şampiyonası Rize’de başladı. 2 Mart Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya 7 takım katılıyor. Takımlar 60, 66, 73, 81, 90, 100 ve artı 100 kiloda yedi sporcuyla yarışıyor. Judo Federasyonu Asbaşkanı Ekrem Yüce, Şampiyona’nın açılışında yaptığı konuşmada, Rize’de böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, ‘Hem bizim takımımızın böyle bir müsabakada yarışması hem de ev sahipliği yapmamız bizim için çok önemli’ dedi.

Holiganlar ikinci kez yargılanacak

Haberin Devamı

Belçika'nın birinci lig takımlarından Club Bruges’ün 10 holigan taraftarı, ırkçılık ve çete kurmak suçlarından ikinci kez yargılanacak. 2002 yılında Şampiyonlar Ligi’ndeki Club Bruges-G.Ssaray mücadelesinden önce Türk taraftarlara saldırarak 4 kişinin yaralanmasına neden olan ve Brugge Mahkemesi’nde yargılanarak ağır cezalara çarptırılan 10 holiganın, şimdi de polis tarafından açılan yeni davada ırkçılık, çete kurmak ve sahte belge hazırlamak suçlarından 7 Şubat 2006 tarihinde Brugge Ceza Mahkemesi’nde yargılanacakları açıklandı.

Yao Ming fark attı

Bu yıl Toyota Center’da düzenlenecek olan NBA All-Star haftasonunun oylaması devam ediyor. Şimdiye kadar yapılan oylamalar sonrasında Houston Rockets’ın Çinli uzunu Yao Ming topladığı 729.178 oy ile ilk sırada yer aldı. Yıldız oyuncusu Rockets’ın bir diğer önemli yıldızı Tracy McGrady, 600.507 oy ile takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!