Spor hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor hattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2005 00:00

Denizlispor’da yönetim bıraktı

BAŞARISIZ
bir sezon geçiren Denizlispor’da, hoca değişikliği de beklenen çıkışın gerçekleşmesini sağlayamayınca, Zafer Katrancı başkanlığındaki yönetim kurulu, görevi bırakma ve olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kapfenburg-B.Banvit

BASKETBOLDA
Avrupa Erkekler Çalenç Kupası F Grubu’nda ilk hafta maçını kazanan Bandırma Banvitspor, ikinci sınavını bugün verecek. Temsilcimiz, Avusturya’nın Superfund Bulls Kapfenberg takımına konuk olacak. Maç, TSİ 20.00’de başlayacak.

Voleybolda Avrupa mesaisi

BAYANYAR
Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde B Grubu’nda ilk iki maçını kazanan ve 4 puanla yenilgisiz lider durumda bulunan Vakıfbank Güneş Sigorta, 21.30’da İtalya’nın Perugia takımına konuk olacak. A Grubu’nda yer alan ve henüz galibiyet yüzü göremeyen Eczacıbaşı ise, saat 15.30’da İspanya’nın Las Palmas’ı ağırlayacak.

Erdemirspor Tattransgaz Kazan

Erkekler Top Teams Kupası’nda D Grubu’nda yer alan ve ilk maçını kaybeden Erdemirspor, 19.00’da, kendisi gibi ilk maçından yenilgiyle ayrılan Rusya’nın Tattransgaz Kazan takımyla kendi salonunda oynayacak.

SSK, Manavgat’ı zorlanmadan geçti

ERKEKLER
Voleybol Birinci Ligi (A) Grubu’nda Ankara’da yapılan tek maçta Ankara SSK Spor, Manavgatspor’u 3-0 yendi. 25-17, 25-22 ve 25-23’lük setlerle sonuçlanan karşılaşmadan galip ayrılan Ankara ekibi, böylece 12 puan ve maç fazlasıyla grubunda 2. sıraya yükseldi.

Engelliler iftarda buluştu

BEŞİKTAŞ
’ın şampiyon Engelli Basketbol Takımı oyuncuları önceki akşam Hanedan Restaurant’da Süleyman Eren’in verdiği iftar yemeğinde biraraya geldi. Siyah beyazlı sporcuların şampiyonluk duası ettiği iftar yemeğine yönetici Hüseyin Yücel ve Fuat Çimen katıldı. Eren birlik ve bütünlük içinde hareket ettiklerini ve bunun sonucunda da hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Erhan Güven
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!