Spor cazibe merkezi

Güncelleme Tarihi:

Spor cazibe merkezi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2008 00:00

TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, "Spor bugün bütün dünyada ciddi anlamda bir iş kolu, bir endüstri. Dünya üzerinde spor ve sporcunun reklam amaçlı kullanımı bir önceki yıla göre % 39.7 artmış" dedi.

TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Esat Yılmaer, "Günümüzde sporun artan bir değeri var" dedi. TSYD-Turkcell Spor Basını Semineri’nin beşincisi Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi (D.Ü) Konferans Salonu’nda düzenlendi. Seminerde konuşan TSYD Başkanı Yılmaer, sporun bir cazibe merkezi haline geldiğini anlattı ve şöyle dedi: "Spor bugün bütün dünyada ciddi anlamda bir iş kolu, bir endüstri. Dünya üzerinde spor ve sporcunun reklam amaçlı kullanımı bir önceki yıla göre % 39.7 artmış. Spor ile ilgili yayınlar da % 45’lere varan artış göstermiştir. Ülkeler kendilerini tanıtmayı spor yoluyla yapmaya başladılar."

Seminerde, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Namoğlu, spor yazarı Serdar Bali, TRT spor spikeri Tansu Polatkan ve spor yorumcusu İlker Yasin ile Turkcell Kurumsal İletişim Bölümü bünyesinde Spor Projeleri ve Spor Sponsorluklarından sorumlu olarak görev yapan Tunç Saral de deneyimlerini öğrenci ve basın mensuplarıyla paylaştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!