Söyleyici: Bir yere gitmem

Güncelleme Tarihi:

Söyleyici: Bir yere gitmem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ispartalı'nın yüreğine su serpti

Pembe yeşilli ekibin çalıştırıcısı, kendisine yapılan cazip tekliflere olumlu yanıt vermeyeceğini belirterek ‘‘Derenin ortasında at değiştirmek prensibim değil, Ispartaspor'u yarı yolda bırakmam’’ dedi.

TERKETMEK YOK

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, İkinci Lig Birinci Grup lideri Kombassan Konyaspor'un ‘‘İstediğin rakamı sen yaz’’ diyerek yaptığı süper teklife olumsuz yanıt verdi. Sezon sonuna kadar Ispartaspor'da göreve devam edeceğini belirten Söyleyici, ‘‘Bir dediğimi iki etmeyen futbolcularımı, tarihinde ilk kez Birinci Lig'e koşmanın heyecanını yaşayan camiamızı bu aşamada terkedemem. Şartlar ne olursa olsun, yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

HEDEFİMİZ VAR

Bundan 15 ay önce Üçüncü Lig'de teslim aldığı Ispartaspor'u İkinci Lig'e çıkaran ve şimdi de Birinci Lig'e koşturan tecrübeli çalıştırıcı, ne kadar cazip olursa olsun her türlü teklife kulaklarını kapalı tutacağını söyledi. Söyleyici, ‘‘Ben 15 ay önce önümüze İkinci Lig hedefini koyarak bu takımı teslim almıştım. Bunu başardık, ve bu kez önümüze Süper Lig, veya Birinci Lig hedefini koyduk. Ve bu yolda liderlik sevinci de yaşadık’’ diye konuştu.

BANA YAKIŞMAZ

Pembe yeşilli takımın çalıştırıcısı, sözlerine şöyle devam etti: ‘‘Futbolcularımız da bu hedefe ulaşacağımıza inanarak yüreklerini ortaya koydular. Çocuklar her türlü zorluklara katlandıkları gibi benim bir dediğimi iki etmiyorlar. Hepimizin idealleri, ortak hedefleri var. Camiamız da bu büyük heyecana kapılmışken U dönüşü yapmak bana yakışmaz. Derenin ortasında at değiştirmek prensibim değil, Ispartaspor'u yarı yolda bırakamam.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!