'SnA Danışmanlık, ABD’nin ilk 100 listesinde

Güncelleme Tarihi:

SnA Danışmanlık, ABD’nin ilk 100 listesinde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 11:50

Analitik konusunda uzman Türk markası 'SnA Danışmanlık', global 100 big data çözüm sağlayıcıları listesine girdi. Binlerce firmanın değerlendirildiği listede ilk 100'e girmeyi başaran SnA, kurumların topladığı büyük veriden değer üretmelerini sağlayan analitik çözümler sunuyor.

Haberin Devamı

Veri analizi konusunda danışmanlık hizmeti veren SnA Danışmanlık, ABD'li aylık teknoloji dergisi 'CIO Review' tarafından hazırlanan 'dünyanın ilk 100 umut verici big data çözüm sağlayıcı firmaları' sıralamasında yer aldı.

Binden fazla firmanın değerlendirildiği “100 most promising big data solution providers 2016” listesinde, ilk 100 firma arasına giren SnA, big data (büyük veri) çözüm önerileri sunan ve piyasada etki yaratan dünyanın sayılı firmaları arasına girdi.

Merkezi İstanbul olan SnA, teknoloji ve iş dünyasında önemi gittikçe artan ‘big data’ üzerine analitik çözüm ve servisler sunuyor. SnA; Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölgelerinden 10 ülkeden bankacılık, telekomünikasyon, perakende, sigortacılık ve enerji sektörlerine danışmanlık hizmeti veriyor. 

Haberin Devamı

Türk sermayeli bir şirket olarak 2007 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen SnA Yönetici Ortağı Ömer Nadirler; dünyadaki veri akışı bolluğu ve analitik konusundaki tecrübeli kaynakların yetersizliğine dikkat çekti.

Sistem ve çalışma biçimleri ile ilgili bilgi veren Ömer Nadirler, "SnA, tecrübeli danışmanlık ekibinin geliştirdiği yöntemlerle, kurumlara büyük verinin içindeki gürültüyü ayıklayarak patternlere ulaşmakta yardım ediyor. Tahminsel modelleme ve optimizasyon alanındaki çalışmalarımız 30’un üzerinde firmada kullanılıyor" dedi.

Türkiye’den bölgeye hizmet veren en büyük analitik danışmanlık şirketi olduklarını belirten Nadirler, şirketin kuruluş amacını ise 'verilerin değerli varlıklara çevrilmesi' şeklinde ifade etti.

 

BAKMADAN GEÇME!