Sivasspor'un kart karnesi

Güncelleme Tarihi:

Sivassporun kart karnesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 12:10

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un futbolcuları, ligin ilk yarısında 52 sarı, 2 kırmızı kartla cezalandırıldı.

Haberin Devamı

Bu sezon ligin ilk yarısını 17 puanla, aynı puana sahip Ankaragücü'nün averajla gerisinde 16. sırada tamamlayan Sivasspor'da, ligin ilk yarısında 18 futbolcu kart gördü.

Futbolcuları 52 kez sarı, 2 kez de kırmızı kartla cezalandırılan kırmızı-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında oyuncuları en fazla sarı kart gören takım olarak kayıtlara geçti.

Sarı kart raporunda 52 sarı kartla ilk sırada bulunan Sivasspor, 2 kırmızı kartla oyuncuları en az kırmızı kart gören ekipler arasında yer aldı.

EN HIRÇINLARI SEDAT VE İBRAHİM DAĞAŞAN

Sivasspor'da, savunma oyuncusu Sedat Bayrak ve orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan “en hırçın” futbolcular olarak dikkati çekti.

Sedat Bayrak 7 kez sarı kartla cezalandırılırken, İbrahim Dağaşan 6 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü. İbrahim Dağaşan'ın yanı sıra Kadir Bekmezci de 1 maçta kırmızı kartla cezalandırıldı. Kadir Bekmezci, 1 kez de sarı kart gördü.

Haberin Devamı

Kadir Bekmezci, 1-1 sona eren Denizlipor maçında, İbrahim Dağaşan ise 2-2 biten Kasımpaşa karşılaşmasında, 2. sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekipte ligin ilk yarısında, Hayrettin Yerlikaya 5 kez, Yasin Çakmak, Sezer Badur, Musa Aydın, İbrahim Şahin 4'er defa, Erman Kılıç 3 kez, Michael Petkoviç, Akın Vardar, Murat Sözgelmez, Akeem Agbetu ve Ferhat Bıkmaz 2'şer defa, Abdurrahman Dereli, Uğur Kavuk, Cihan Yılmaz ve Yannick Kamanan 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!