Sivasspor ilk etap hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor ilk etap hazırlıklarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2010 23:27

Süper Lig takımlarından Sivasspor, kentte sürdürdüğü ilk etap çalışmalarını bugün tamamladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımın çalışmasından memnun olduğunu söyledi.

28 Haziran’dan itibaren kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar bugün son çalışmasını gerçekleştirdi. Tesislerde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Mehmet Yıldız katılmadı. Sivasspor’un Petkoviç’in yerine transfer ettiği Bosna Hersekli kaleci Sead Ramoviç’te takımın çalışmalarına katıldı. oldukça neşeli geçen antrenmanda futbolculardan kahkaha sesleri yükseldi. Yeni transferler Suarez, Mehmet Nas ve Sedat Yeşilkaya’nın da takım arkadaşlarına uyum sağladığı görüldü. Sivasspor’un yeni transfer ettiği Letonya mili takımının stoperi Dennis Ivanovs’un ise cuma günü takıma dahil olacağı, yurtdışında bulunan Ceyhun Eriş'in ise Hollanda kampına katılacağı bildirildi.
Kırmızı-Beyazlılar yarın karayolu ile kentten ayrılarak başkent Ankara'ya geçecek. Burada Perşembe günü Ankaragücü ile hazırlık maçı yapacak olan Sivasspor, daha sonra 18 Temmuz'da Hollanda’ya giderek ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Kırmızı-beyazlılar 2 Ağustos’ta yurda dönecek.
Teknik Direktör Mesut Bakkal, takım için önemli olan oyuncuların kalması ve yeni transferlerin durumundan memnun olduğunu ve çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Bakkal, şu andaki kadronun istenilen düzeyde olduğunu, mevcutların üzerinde bir isim olursa bir transfer daha yapabileceklerini dile getirerek, “Ligde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi. Son çalışmayı yöneticiler Faruk Taşseten ve Mehmet Ali Topal ve bir grup taraftar da izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!