Sivasspor - Beşiktaş maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor - Beşiktaş maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2011 16:05

Sivasspor ile Beşiktaş lig'de 12'inci randevuda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı izlemek üzere çevre illerden gelen 600 dolayında Beşiktaş taraftarı kendileri için ayrılan kale arkası tribününde takımlarına destek verdi.

Siyah-Beyazlı taraftarlar devre arasında Sivasspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bonservisi Beşiktaş'ta bulunan kaleci Korücan'ı tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

Sivasspor taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Güvenlik gerkçesi ile iki takımın kale arkaları ırasındı bırakılan boşlukt hariç stadın tamamı doldu. Yaklaşık 13 bin traftar takımlarına destek verdi.

Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu cezalı olan kaleci Rüştü yerine kalede Cenk Gönen'e şans verdi. Orta alanda ise cezalı Necip Uysal'ın yerine Mehmet Airelio şans buldu. Schuster'in ayrılmasından sonra takımın başına geçen Tayfur Havutçu takımı ile ilk kez deplasman maçına çıktı.

Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay cezalı Mehmet Nas'ın yerine orta alanda Tomas Rada'ya şans verdi.

TORAMAN'A SEVGİ

Sivasspor'lu taraftarlar hemşehrileri olan Beşiktaşlı İbrahim Toraman'a 'Adam gibi adam İbrahim Toraman" tezahüratları yaparak tribünü çağırdı. Tribüne giden İbrahim Toraman taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

Karşılaşmaya yerel ve ulusal basından toplam 85 basın mensubu akreditasyon yaptırdı.

FERRARİ ŞOKU

Maçın ilk onbirinde yer alan ve ısırnmak için sahaya çıkan Ferrari ayağından sakatlandı. Ferrari sağlık ekibinin yardımıyla sekerek soyunma odasına götürüldü. Maçın esama listesinde yer alan Sivok Ferrari'nin yerine onbirde sahaya çıktı.

Maçı Sivas Valisi Ali Kolat, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon KOmutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Milletvekilleri de izledi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz maçı şeref triblününde yan yana izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!