Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 13:14

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Cenk Tosun ve 57. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Maçın 14. dakikasında Nuri Melih Mursal ve 76. dakikasında Beşiktaşlı oyuncu Milosevic direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 6'ya yükseltirken, Sivas Belediyespor henüz puan alamadı.

Haberin Devamı

Stat: Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi
Hakemler: Erkan Engin, Nihat Samuk, Ata Yıldırım
Sivas Belediyespor: Serkan Demirol, Seyid Ahmet Tan, Muhammed Burak Taşdemir (Dk. 77 Niyazi Batuhan Salman), Berkay Öztuvan, Atilla Yıldırım (Dk. 63 Murathan Buruş), Ozan Kılıçoğlu (Dk. 75 Aykut Emre Yakut), Yakup Yiğit, Volkan Çekirdek, Ali Akburç, Mehmet Nas, Nuri Melih Mursal
Beşiktaş: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Milosevic, Franco, Tosic, Necip Uysal (Dk. 62 Muhammed Enes Durmuş), Veli Kavlak, Motta, Kerim Frei, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun (Dk. 75 Hamza Küçükköylü)
Goller: Dk. 6 Cenk Tosun, Dk. 57 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)
Kırmızı kartlar: Dk. 14 Nuri Melih Mursal (Sivas Belediyespor), Dk. 76 Milosevic (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 48 Necip Uysal (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş
İLK MAÇLAR BOL GOLLÜ GEÇMİŞTİ

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ilk maçında Kardemir Karabükspor'u Cenk Tosun (2) ve Kerim Frei'ın golleriyle 3-0 yendi. Sivas Belediyespor ise deplasmanda 1461 Trabzon'a 7-1 mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ İSTEDİ, SİVAS BELEDİYE REDDETTİ
Beşiktaş yönetimi, karşılaşmanın Medicana Sivaspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı'nda yapılmasını istedi. Ancak ev sahibi Sivas Belediyespor bu talebe karşı çıktı ve bu nedenle karşılaşma Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda oynandı.

Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş
ŞENOL GÜNEŞ İLK 11'İ TAMAMEN DEĞİŞTİRDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ndeki maçta, ligde fazla şans bulamayan futbolcularına görev verdi. Osmanlıspor ile yapılan son lig maçının ilk 11'ine göre tamamen farklı oyuncuları sahaya süren Güneş, kupadaki ilk Kardemir Karabükspor maçının kadrosundan ise bir değişikliğe gitti. Güneş, Kardemir Karabükspor maçında şans verdiği Gökhan Töre'nin yerine bu müsabakada Ramon Motta'yı sahaya sürdü.

Haberin Devamı

U21 TAKIMINDAN BEŞ FUTBOLCU KADRODA
Şenol Güneş, Sivas Belediyespor maçının kadrosuna U21 takımından kaleci Hüseyin, Fatih, Serkan, Devrim, Hamza ve Muhammed Enes'i dahil etti.

DAMAT MUSTAFA SAHADA!
İstanbul'da iki gün önce düzenlenen düğün töreniyle hayatını Ayşe Sena Aksoyman ile birleştiren Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, ilk 11'de sahaya çıktı.

Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş
SİVAS BELEDİYESPOR TARİHİNDE BİR İLK
Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Sivas Belediyespor, kulüp tarihinde ilk kez İstanbul'un "Üç büyükler"i olarak bilinen takımlardan biriyle karşılaştı. Yeşil beyazlılarda Ali Aydın ve Adem Sarı, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

Haberin Devamı

3 BİN 200 KAPASİTELİ STAT DOLMADI
Sivaslı futbolseverler, kupa maçına fazla ilgi göstermedi. 3 bin 200 seyirci kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin kapalı ve maraton tribünündeki boşluklar dikkati çekti. Beşiktaş taraftarları da maraton tribünde kendilerine ayrılan alanı dolduramadı.

Sivas Belediyespor 0-2 Beşiktaş

SİVASLILARA 15, BEŞİKTAŞLILARA 40 TL

Tribünlerin dolmamasında maçın gündüz saatinde oynanmasının yanı sıra, bilet fiyatları da etkili oldu. Ev sahibi kulüp, karşılaşmanın biletlerini Sivas Belediyespor taraftarına 15 TL'den, Beşiktaşlılara ise 40 TL'den sattı.

BAKMADAN GEÇME!