'Sınır tanımayan basketbol' sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Sınır tanımayan basketbol sona erdi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 07, 2002 15:02

İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda 3 gündür devam eden "Sınır Tanımayan Basketbol" yaz kampı, bugün gerçekleştirilen 3.'lük ve şampiyonluk karşılaşmalarıyla sona erdi.

Haberin Devamı

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda basketbol yıldızları antrenörlüğünde Türk ve Yunan genç basketbolcuların biraraya geldiği organizasyonda sporcular 4 NBA takımı adı altında, antrenman ve karşılaşmalar yaptı.

Son gün karşılaşmalarında Predrag Stajakoviç ve Kerem Tunçeri yönetimindeki "Detroit Pistons" takımı, Hidayet Türkoğlu ile Dimitris Papanikolaou'nun yönetimindeki "Sacramento Kings" takımını finalde 53-38 mağlup ederek şampiyon oldu.

Mirsad Türkcan ve Antonis Fotsis'in antrenörlüğünü yaptığı  "Memphis Grizzlies" takımı ise, Ä°brahim Kutluay, Theodorus Papaloukas ve Vladimir Radmonoviç'in hocalığını yaptığı "Phoneix Suns"ı oldukça mücadeleli geçen karşılaÅŸmada 50-49 maÄŸlup ederek 3.'lüğü elde etti.    Â

20'şer dakikalık 2 devre halinde oynanan maçlarda, 5 dakika devre arası molası verildi ve maçların sadece son 2 dakikasında kronometre durduruldu.

Haberin Devamı

KarşılaÅŸmalar esnasında antrenörlük yapan dünyaca ünlü basketbolcuların pozisyonlara itiraz etmek için hakemlerle sık sık diyaloÄŸa girmeleri ve sempatik hareketleri dikkat çekti.     Â
Ayrıca basketbol yıldızları, organizasyonun son gününde de izleyiciler ile genç sporcuların büyük ilgisiyle karşılaşırken, imza dağıtmaktan ve fotoğraf çektirmekten adeta yoruldular.
                                     Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!