Siebeck Beşiktaş'ta

Güncelleme Tarihi:

Siebeck Beşiktaşta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2009 19:53

Aroma Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde yer alan Beşiktaş, Alman milli takımının en etkili oyuncularından Mark Siebeck ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

2001 FIVB Dünya Ligi, 2001 Avrupa Şampiyonası, 2002 FIVB Dünya Ligi, 2003 FIVB Dünya Ligi, 2003 Avrupa Şampiyonası ve 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Alman milli takımında yer alan 34 yaşında ve 1.97 metre boyundaki smaçör Siebeck'i renklerine bağlayan Beşiktaş, kadrosunu daha da güçlendirdi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş, takıma kariyerini ispatlamış bir oyuncu daha kazandırdıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, “Yeni sezonda erkek voleybol takımımız iyi bir kadro ile ligde güzel başarılara imza atacaktır. Barutov'dan sonra aldığımız Siebeck takımımıza güç kattı. 3. yabancı oyuncumuz için görüşmelerimiz devam ediyor. O da geldiğinde Beşiktaş erkek voleybol takımımız taraftarımızın da desteğiyle hak ettiği yerde olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Voleybol Şubesi Genel Kaptanı Aziz Kalaoğlu da Siebeck transferiyle kadrolarına güç kattıklarını ifade ederek, “Her yönüyle çok kariyerli ve etkili bir oyuncu. Hem hücumda hem de defansta takımımıza çok fayda sağlayacaktır. Transfer çalışmalarımız henüz bitmedi. Ekibimize birkaç yeni oyuncu daha önümüzdeki günlerde katılacak. Ondan sonra takımımız tamamlanacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!