Side nefes aldı: 2-0

Güncelleme Tarihi:

Side nefes aldı: 2-0
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sarı siyahlılar, Seydişehir'i H.Aytop ve Ahmet'in golleri ile dize getirip grupta son sıradan kurtuldu. Side, Salman'ın ayağından bir de penaltı kaçırdı.

Sidespor, sahasında konuk ettiği Seydişehir'i, ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 yendi. Seydişehirli Melih'in 43. dakikada gördüğü ikinci sarı kart kırmızıya dönüşünce konuk takım kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etti. Sidespor, 89. dakikada Salman'ın kullandığı penaltı atışından da yararlanamadı.

71. dakikada Sidespor sağdan İbrahim ile serbest vuruş kullandı. M.Fatih'in uzak köşede yükselerek kafa vuruşunda üst direğe çarparak oyun alanına dönen topu bu kez Hüseyin Aytop kafa ile tamamladı: 1-0.

88. dakikada Ahmet orta sahadan aldığı topla rakiplerini çalımlayarak Seydişehir ceza sahasına girdi ve şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderip maçın skorunu ilan etti: 2-0

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ali Şahan (**), Nail Satıl (**), Haydar Koç (**)

SİDESPOR: Erdinç (**)- Hüseyin Ger (**), M.Fatih (***), Tanju (**), İbrahim (**), H.Aytop (**), Salman (**)(Dk.89 Mehmet), H.Kartal (**), Bilal (**), Hasan Şen (**)(Dk.67 Abbas *), Kadir (*)(Dk.52 Ahmet ***)

SEYDİŞEHİR: Tansel (*)- Barış (**), H.Konuşkaner (**), Abdullah (**), Ensar (**), Kadir (**), Saygın (**)(Dk.78 Rıfat *), Yunus (**)(Dk.57 Fikri *), Melih (*), Nail (**), Ali (**)(Dk.70 Burhan *)

GOLLER: Dk.71 Hüseyin Aytop, Dk.88 Ahmet (Side)

KIRMIZI KART: Dk.43 Melih (Seydişehir)

SARI KARTLAR: Saygın, Fikri (Seydişehir), Ahmet (Side)

KAÇAN PENALTI: Dk.89 Salman (Side)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!