Sharapova'ya özel elbise

Güncelleme Tarihi:

Sharapovaya özel elbise
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 15, 2007 14:40

Kortların Rus yıldızı Sharapova, Avustralya'da özel elbise ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

Kortların Rus yıldızı Maria Sharapova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda kendisi için özel hazırlanan elbise ile mücadele edecek.

Sharapova, bugün Avustralya'nın Melbourne kentinde başlayan ve 28 Ocak'ta sona erecek olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda giyeceği yeni korse elbise ile doğal güzelliğini gözler önüne serecek.

Nike firmasından yapılan açıklamada, Sharapova'nın yüksek performans ve çarpıcı bir stilin ürünü olan korse elbiseyi doğrudan tenine giyeceği, elbisede kullanılan Nike Dri-FIT jarse kumaş ve Nike Sphere Dry malzemelerinin, nemi ciltten uzak tutarak maksimum rahatlık sağladığı bildirildi. Elbisenin bu özellikleriyle Sharapova'nın Melbourne'deki yüksek ısıyla daha kolay mücadele etmesine yardımcı olacağı kaydedildi.

NEFES NEFESE MÃœCADELE

Haberin Devamı

Melbourne'de yapılan ve 14 gün sürecek mücadelenin ilk gününde dünyaca ünlü bir çok raket korta çıkarken, seri başı tenisçiler turnuvanın ilk turunu kazasız geçmeyi başardılar.

Toplam 22.5 milyon YTL ödüllü turnuvanın favorileri arasında gösterilen tek erkeklerde dünya klasmanının 1 numaralı ismi İsviçreli Roger Federer ve tek bayanlarda 2 numaralı tenisçi Fransız Amelie Mauresmo ilk turu rahat geçtiler.

Roger Federer, Avustralya Açık'ın ilk tur mücadelesinde Alman Bjorn Phau ile karşılaşırken, mücadeleden 7-5, 6-0 ve 6-4'lük setlerle 3-0 galip ayrıldı.

Tek erkeklerde turnuvanın 7 numaralı ismi İspanyol Tommy Robredo, vatandaşı Ruben Ramirez Hidalgo'yu 6-4, 6-4, 6-0'lık setlerle 3-0, turnuvanın 9 numarası Hırvat Mario Ancic ise Japon Go Soeda'yı 6-4, 6-3 ve 6-2'lik setlerle yine 3-0 yenerek ilk turu geçtiler.

Geçen yılın Avustralya Açık finalisti Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Marcos Baghdatis ise Alman Rainer Schuettler'i 6-4, 2-6, 6-3 ve 6-2'lik skorla 3-1 yendi.
   Â
4 NUMARALI LJUBÄ°CÄ°C ELENDÄ°

Sharapovaya özel elbise

   Â
Avustralya Açık'ın ilk gününde en büyük sürpriz, tek erkeklerde turnuvanın 4 numaralı raketi Ivan Ljubicic'in elenmesi oldu.

Haberin Devamı

ABD'li tenisçi Mardy Fish ile bir üst tura çıkma mücadelesi veren Ivan Ljubicic, karşılaşmadan 4-6, 7-6, 6-4 ve 6-4'lük skorla 3-1 yenik ayrıldı ve turnuvaya ilk turda veda etti.
   Â
TEK BAYANLARDA SÃœRPRÄ°Z YOK
   Â
Tek bayanlarda turnuvanın 2 numaralı raketi Fransız Amelie Mauresmo, günün ilk maçında ABD'li Shenay Perry'i 6-3 ve 6-4'le 2-0 yenerek bu turnuvanın en güçlü şampiyon adayları arasında olduğunu gösterdi.

3 numaralı Rus tenisçi Svetlana Kuznetsova, ev sahibi Jessica Moore ile yaptığı maçtan 6-2 ve 6-0'lık set sonuçlarıyla 2-0, 5 numaralı Rus Nadia Petrova ise Taylandlı Tamarine Tanasugarn maçından 6-3 ve 6-2'lik setlerle yine 2-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Elena Dementieva'nın Fransız Stephanie Foretz'i 6-1 ve 6-2 ile 2-0 yendiği ilk tur maçlarında ABD'li Serena Williams, İtalyan genç tenisçi Mara Santangelo'yu 6-2 ve 6-1 gibi net skorlarla 2-0 yendi.
   Â
SIRP VE HIRVAT TARAFTARLAR KAVGA ÇIKARDI
   Â
Avustralya Açık'ın ilk gününde Sırp ve Hırvat taraftarlar arasında çıkan kavgaa gündeme damgasını vurdu.

Hırvat Mario Ancic ile Japon Go Soeda arasında yapılan maçta tribünlerde bulunan Sırp taraftarların Hırvatlar aleyhine tezahürat yapmasıyla başlayan karşılıklı atışmalar kavgaya dönüştü.

Olaya müdahale eden polis, 150 kadar taraftarı dışarı çıkarırken, olayda yaralanan olmadığı bildirildi.
     

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!