Sezon sonu dönerim

Güncelleme Tarihi:

Sezon sonu dönerim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Briegel, Başkan Süleyman Seba ile birlikte ayrılacak

Kulüp arıyor Beşiktaş Teknik Direktörü Briegel, Almanya'da menajerinden kendisine kulüp bulmasını istedi. Briegel, ‘‘Sezon sonunda döneceğim. Beşiktaş'ta kongre var. Başkan Seba beni Türk antrenörlerden daha değerli bulup tutuyor. O kazanırsa kalırım ama kazanması imkansız. Gelecek sezon için şimdiden teklifte bulunan kulüpler ile temasa geçelim’’ dedi.

Teklifler var Almanya'nın Bielefeld ve bir kaç ikinci lig takımlarından transfer teklifi alan Briegel şunları söyledi: ‘‘Şu anda Beşiktaş ligde çok iyi durumda. Galatasaray ile puan farkını kapatarak şampiyonluğu yakalayacağız. Beşiktaş yönetimi mukavelemi fesh edersede ülkeme dönerim. Ama benim öyle bir niyetim yok.’’

Bilgili ve Akınal iftar yemeği verdi

BEŞİKTAŞ'ta 2000 yılında yapılacak kongre için başkan adayları arasında ismi geçen Serdar Bilgili, eski başkanlardan Gazi Akınal ile birlikte dün akşam bir iftar yemeği verdi. Bilgili'nin sahibi olduğu Park Otel'deki yemeğe 150 kadar Beşiktaş kongre üyesi katıldı. Bilgili, hedeflerinin 2000'li yıllarda Beşiktaş'ı Avrupa'da sırtlayacak bir ekip oluşturmak olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!