Sergen'e engel

Güncelleme Tarihi:

Sergene engel
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak'ın yıldız futbolcunun bordo mavili takıma transferine ‘‘Sergen'i kontrol etmekte zorlanabiliriz’’ diyerek soğuk baktığı öğrenildi.

Sergen Yalçın'ın borservisini elinde bulunduran şirket, Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı arayarak, ‘‘İstiyorsanız Sergen'i verebiliriz’’ teklifi yaptı. Başkan Yılmaz da Sergen'le ilgili kararı, ancak teknik direktörleri Giray Bulak'ın verebileceğini belirtti.

BULAK TEREDDÜTLÜ

Bulak'ın ise ‘‘Sergen'i kontrol etmekte zorlanabiliriz’’ diyerek transfere soğuk baktığı öne sürüldü. Bulak'ın ikna edilmesi halinde Sergen transferinin gerçekleşebileceği kaydedildi. Bulak'ın yeni santrfor Lange'nin yanında yer alacak forvet için ‘‘Ancak fuleli, rakibi yıpratan, baskıcı bir futbolcu modeli de bize uyabilir’’ dedi.

ZAMANA İHTİYAÇ VAR

Kendisine göre başarı ve başarısızlık kriterleri de belirleyen Bulak, şu görüşleri savundu: ‘‘Trabzonspor'u şampiyon yapmak için buradayım. Zamana ihtiyacımız var. Trabzonspor zirve mücadelesi yapar, yarışın içinde yer alır. Bana göre başarı kriteri, Avrupa kupalarından birine katılmak. Başarısızlıksa Avrupa'nın dışında kalmak.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!