Sergen yuvaya doğru

Güncelleme Tarihi:

Sergen yuvaya doğru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞı‘ın ileri gelenleri ve kongnre üyesi İsmail Cevahir'le yaklaşık 1 süren bir görüşme yapan Sergen, ‘‘Doğup büyüdüğüm takımı asla unutmadım. Tek isteğim Beşiktaş'ın formasını giymek’’ dedi. Görüşmenin Serdar Bilgili'nin isteği doğrultusunda yapıldığı ve başkanında Sergen ile görüştüğü iddia edildi.

Güçlü bir kadro için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi transferde atağa kalktı. Siyah beyazlı kulübün ileri gelenleri ve kongre üyesi İsmail Cevahir, bonservisi Siirt Jetpaspor'da bulunan eski futbolcuları Sergen Yalçın ile dün gizli bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcu, Sarıyerli eski yönetici Kenan Tuncer'in Çağlayan'daki ofisinde biraraya geldiği konge üyesi İsmail Cevahir'e, ‘‘Beşiktaş'ta oynamaya hazırım’’ dedi.

Siyah beyazlılar önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasını istediklerini, bunun için güçlü bir kadro oluşturacaklarını belirten Cevahir, Sergen'e, ‘‘Sana kapımız açık’’ dedi. Siyah beyazlıların bu teklifinin kendisini memnun ettiğini söyleyen Sergen ise, ‘‘Doğup büyüdüğüm kulübümü unutmam mümkün değil. Teklifinizi seve seve kabul ediyorum. Yeter ki, bonservis sorunumu çözün’’ diye konuştu.

‘‘Parada gözüm yok. Kaptanlık da istemiyorum. Yeter ki, yeniden Beşiktaş'ta oynamama imkan sağlayın’’ diyen Sergen şöyle devam etti: ‘‘F.Bahçe'de forma giydiğim dönemlerde verdiğim demeç saptırıldı. Ben hiçbir zaman ‘doğuştan Fenerli'yim' demedim. Profesyonel bir futbolcuyum. Formasını giydiğim kulübe faydalı olmaktan başka bir şey düşünmedim. Şu anda Beşiktaş'ta oynamaktan başka bir şey düşünmüyorum.’’

Sergen’in samimiyetine inandığını belirten kongre üyesi İsmail Cevahir, ‘‘Aklını başına almış. Bize, geçmişteki hatalarından ders aldığını, siyah beyazlı taraftarlara Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı yaşatmak için ant içtiğini söyledi’’ dedi. Serdar Bilgili'nin önümüzdeki hafta sergen'in bonservisini elinde bulunduran Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ile masaya oturacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!