Sergen üzerinden reklam mı yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Sergen üzerinden reklam mı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2007 18:00

Şekerspor Kulübü Basın Sözcüsü Vehbi Dinçcan, Eyüpspor Kulübü Başkanı Ahmet Malatyalı'nın sert açıklamalarına yanıt verdi: Malatyalı, Sergen üzerinden reklam mı yapıyor"

Vehbi Dinçcan, Eyüppspor Kulübü Başkanı Ahmet Malatyalı'nın dikkatleri değişik yönlere çekmeye çalışıp, hoş olmayan açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Sergen gibi bir futbolcuya karşı sarf edilen sözlerin çok çirkin olduğunu ifade eden Dinçcan, "Ahmet Malatyalı, Sergen üzerinden reklam mı yapıyor? Keşke her takımda Sergen gibi bir futbolcu olsa. Fair-play kuralları içinde oynanan maçları, bu şekilde yapılan açıklamalarla germek, değişik yönlere çekmek neye hizmettir" dedi.

Hesaplarını neye göre yaptıklarını futbol kamuoyunun çok iyi bildiğini belirten Dinçcan, "Biz Fair-play kurallarına sonuna kadar uymakta kararlıyız. Harcanan paralar ise, şu an da birçok 1. Lig kulübünde olmayan, tesisler, altyapı ve Türk futbolunun geleceğine yepyeni futbolcular yetiştirmek için harcanmıştır" diye konuştu.

Eyüpspor Başkanı Ahmet Malatyalı, bugün yaptığı açıklamada, “Bence Sergen ya oynayıp takımını şampiyon yapsın, ya da bu liglerde oynamasın. Kendini bu liglerde meze yapıyor. Genç oyunculara örnek olacak bir şeyler sergilemesini beklerdim, ama 500 metre bile koşmadı tüm maç boyunca. O kadar büyük bir oyuncunun para için bile olsa Lig B'de olmaması lazım” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!