Sergen: OHH... DÜNYA VARMIŞ

Güncelleme Tarihi:

Sergen: OHH... DÜNYA VARMIŞ
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Böyle güzel bir ortamda futbol oynamak bana keyif veriyor.

Beni eleştirme hakkına sahip tek kişi hocam Fatih Terim'dir.

Attığı gollerle G.Saray'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmesini sağlayan Sergen Yalçın, içini Hürriyet'e döktü. Eleştirilere kulak tıkadığını ifade eden yıldız futbolcu, sarı kırmızılı takımda oynadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Huzur doluyum artık

Kulaklarımı tıkadım

Şimdi çok mutluyum

Makine değiliz

‘‘Geçen günlere yazık. Yazık etmişsin gönül sen’’ diyor Sergen Yalçın. Geçmişe baktıkça ‘ahh’ çekiyor. Geç de olsa huzur dolu bir ortamda kendini bulduğunu söylüyor ve devam ediyor: ‘‘Ohh dünya varmış. Öyle bir ortamdayım ki, burada oynasan da oynamasan da saygın olmaya devam ediyorsun. Bu ortamda futbol oynamak bana keyif veriyor.’’

Attığı iki golle G.Saray'ın Trabzon'dan yarı final vizesi alarak dönmesini sağlayan Sergen eleştirileri umursamıyor ve diyor ki: ‘‘Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin. Şimdiye kadar birtakım eleştirilere maruz kaldım. Bunları kulak arkası ettim. Beni eleştiren kişinin mesleğimle ilgili olması gerekir. O da hocam Fatih Terim'dir. Gerisi boş.’’

Günden güne grafiğinin yükseldiğini belirten Sergen, ‘‘G.Saray'ın müthiş bir temposu var. Bu tempoya ayak uydurmam şart. Herkes üst düzeyde. Tempolu oynuyoruz. Ben de eşlik etmeye çalışıyorum. Trabzon sahasının zemini ağırdı. Zaman zaman top kontrolünde hatalar oldu. Attığım goller sevinç vericiydi. Tur atladığımız için de mutluyum’’ dedi.

Özel hayatıyla ilgili eleştirilere de yanıt veren Sergen Yalçın şunları söyledi: ‘‘Dünyanın hiçbir yerinde futbolcunun özel yaşam tarzı ile ilgili tek bir satır çıkmaz. Yalnız sahada yaptıkları ile eleştiri alırlar. Her insan hata yapar. Makineler bile zaman zaman arıza yapabiliyor. Kaldı ki, biz makine değiliz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!