Sergen kapıdan giremez

Güncelleme Tarihi:

Sergen kapıdan giremez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbulsporlu futbolcunun transfer edileceği dedikodularını kesin bir dille yalanlayan siyah beyazlılar, sivri demeçleriyle sansasyon yaratan Teknik Direktör Toshack'a desteklerinin sürdüğünü de vurguladılar.

Dedikodulara tepki

Beşiktaş Yönetim Kurulu, tüm siyah beyazlı camiayı yakından ilgilendiren konularda önemli kararlar aldı. Eski futbolcuları Sergen Yalçın'ın transfer edileceği yolundaki dedikodulara büyük tepki gösteren Yönetim Kurulu, ‘‘Biz burada olduğumuz sürece Sergen, Beşiktaş Kulübü'nün kapısından içeri giremez’’ açıklamasını yaptı.

Galli ile devam

Sivri demeçleriyle sansasyon yaratan Toshack konusunu da görüşen yönetim, Galli hoca ile yola devam edileceğini bir kez daha vurguladı ve, ‘‘Yönetim Kurulu olarak Toshack'ın arkasındayız ve sonuna kadar destek vereceğiz. Toshack'a güveniyoruz’’dedi. Yönetim, devre arası kampının, Toshack'ın isteği doğrultusunda İspanya'da yapılmasını da kararlaştırdı.

Biletlerde indirim yapıldı

Toplantı sırasında bazı yöneticiler, Futbol Şubesi Sorumlusu tayin edilmesini istediler. Başkan Süleyman Seba, konuyu düşüneceğini belirtirken, bu görev için Affan Keçeci, Latif Ayaz ve Murat Çelik'in adlarının geçtiği öğrenildi. Bu arada Beşiktaş yönetimi, ligin ikinci yarısında kombine bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirim yapılmasını kararlaştırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!