Sergen isbası yaptı

Güncelleme Tarihi:

Sergen isbası yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız futbolcu dün Dereağzı Tesisleri'ndeki ilk antrenmanına çıktı. Sergen'i antrenör Frank Wormuth çalıştırdı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sergen Yalçın dün Dereağzı Tesisleri'nde işbaşı yaptı. Teknik direktör Joachim Löw, uzun süredir futboldan uzak kalan yıldız oyuncuyu yardımcısı, antrenör Frank Wormuth'a teslim etti. Sabah yedek futbolcularla sahaya çıkan Sergen, önce 5'e 2'de oynadı, ardından düz koşu yaptı.

Löw, idman öncesinde bir süre görüştüğü Sergen'e moral vererek, ‘‘Sen kaliteli bir futbolcusun. Ama futboldan ayrı kaldığın günler için çok çalışman gerekiyor’’ dedi. Alman çalıştırıcı, Sergen'in bir hafta süre ile günde çift idman yaparak antrenman açığını kapatacağını söyledi.

Sergen büyük ilgi gördü

Dereağzı'ndaki ilk idmanında bir hayli ilgi gören Sergen Yalçın, arkadaşlarının kendisine yaklaşımından da oldukça memnun kaldı. Frank Wormuth, ilk antrenmanında bir hayli yorulan Sergen'i düz koşu süresince sık sık durdurarak nabzını yokladı ve sıkı çalışmayla durumunun iyi olacağının mesajını verdi.

Löw, dün düzenlediği basın toplantısında Sergen için şunları söyledi: ‘‘Oynadığı maçlarda onu izledim. Futbolunu konuşmaya hiç gerek yok. Topa çok hakim, oyun zekası üst düzeyde. Zamana ihtiyacı var. Lig uzun bir maraton. Sakatlıklar. cezalar var. Ayrıca Moshoeu'nin milli maçları nedeniyle eksikliğini hissedebiliriz. Ona inanıyorum ve güveniyorum.’ Öte yandan F.Bahçeli futbolcular bugün izin yapacak yarın yine idmana çıkacak.

DEREAĞZI'NDA İLK İDMAN

Sezon sonuna kadar Fenerbahçe formasını giyecek olan Sergen Yalçın, yeni takımının ilk idmanına çıktı. Dünkü çalışmada as futbolcularla birlikte düz koşu yapan Sergen kar altında oldukça keyifliydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!