Sergen ilk raundda amacına ulaşamadı

Güncelleme Tarihi:

Sergen ilk raundda amacına ulaşamadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu, İstanbulsporlu futbolcunun maaşlarının ödendiği görüşüne varırken, transfer taksitleri konusunu önümüzdeki toplantıya bıraktı.

İstanbulspor ile Sergen Yalçın arasındaki ihtilafı dün görüşmeye başlayan Futbol Federasyonu ilk etapta sarı siyahlı kulüp lehine karar verdi. Federasyon, maaş ve transfer taksitlerini alamadığını iddia ederek iki ayrı maddeden sözleşmesinin feshini talep eden Sergen'in, maaş konusundaki isteğini reddetti. İstanbulspor'un maaşları ödediğini belgelerle kanıtladığı görüşüne varan federasyon, sözleşmenin feshedilmesi isteğini reddetti. Federasyon, transfer taksitleri konusunu da önümüzdeki toplantıya bıraktı. Futbol Federasyonu yöneticisi Rahmi Magat, ‘‘Sergen transfer taksitleri konusundaki isteğinde haklı bulunursa sözleşmesi feshedilir’’ dedi.

Olağanüstü kongre 8-9 Ocak'ta

Futbol Federasyonu, boş olan Asbaşkanlık görevleri için yapılacak olağanüstü kongrenin de 8-9 Ocak tarihlerinde Ankara'da toplanmasını kararlaştırdı. Federasyon ayrıca Samsun-Beşiktaş maçında futbolculara küfür ettiği iddia edilen yardımcı hakem Ali Rıza Çakmak'ın da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilmesini kararlaştırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!