Sergen eridi

Güncelleme Tarihi:

Sergen eridi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu, G.Saray'a geldiğinden bu yana 6 kilo verdi

Dizindeki sakatlığa rağmen çalışmalarını hiç aksatmayan Sergen Yalçın, sarı kırmızılı takımdaki en çalışkan isimlerden. Terim, Sergen için, ‘‘Bu yeteneği ve çalışması ile 1-2 hafta sonra tam hazır hale gelecek’’ diyor...

Özen gözteriyor

Beşiktaş, İstanbulspor ve Fenerbahçe derken kendisini bir anda Galatasaray'da bulan Sergen Yalçın, söylenenlerin aksine Galatasaray idmanlarının en çalışkan futbolcularının başında geliyor. Yıldız futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in gösterdiği her hareketi özenle yapıyor.

Kilolarını attı

Kiloları ile de eleştirilen Sergen, sarı kırmızılı takıma geldiğinden bu yana, ağır idmanlarda 6 kilo verdi. Dizindeki sakatlığı devam etmesine karşın çalışmalarını hiç aksatmayan Sergen, idmanlarda oynanan çift kale maçlarda ise attığı ve attırdığı gollerle büyük beğeni topluyor.

Terim memnun

Sarı kırmlızılı forma altında ilk resmi maçına Vanspor karşısında çıkan Sergen için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘‘Sergen çok yetenekli bir futbolcu. Bu çalışmasıyla bir iki hafta sonra tam hazır hale gelecek. Benim takımımda her futbolcu her mevkide oynayabilir’’ diyor.

Körfez'de ilk 11'de

Terim, Sergen'in önümüzdeki haftalarda kanatlarda ve hatta defansa daha yakın böylegelerde oynayabileceğini de sözlerine ekliyor. Bu hafta sonu Kocaelispor ile oynanacak olan maçta ilk onbirde yer alması beklenen Sergen ise şimdilik suskun kalmayı tercih ederken, sarı kırmızılı takımın en büyük silahlarından birisi olarak gösteriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!