Sergen çıkmazda

Güncelleme Tarihi:

Sergen çıkmazda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

G.Saray yönetimi, yıldız futbolcunun transferini askıya aldı.

Futbol Federasyonu, Sergen Yalçın'ın Siirt Jetpaspor'un malı olduğuna karar verirken, bonservis bedelini de 1 milyon 200 bin dolar olarak açıkladı. Mehmet Cansun, ‘‘Bu parayı ödeyemeyiz’’ dedi.

KULÜP ARIYOR

Bir dönem Türk futbolunun tartışmasız en gözde futbolcusu olan Sergen Yalçın, şimdilerde kulüp bulamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Trabzonspor ile bağlarını tamamen koparan yıldız futbolcu, eski kulübü Beşiktaş'tan umduğu gibi bir teklif alamazken, son umudu olan G.Saray'a transferi de çıkmaza girdi.

1.2 MİLYON DOLAR

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün yaptığı toplantıda, Sergen Yalçın'ın Siirt Jetpaspor'un malı olduğuna ve başka bir takıma gidebilmesi için kulübüne 1 milyon 200 bin dolar ödenmesi gerektiğine karar verdi. Federasyonun bu kararı, Sergen'le iki hafta önce ön sözleşme imzalayan G.Saray yönetiminin bu transferi askıya almasına neden oldu.

CANSUN PAHALI BULDU

G.Saray İkinci Başkanı Mehmet Cansun, federasyonun Sergen için belirlediği bonservis bedelinin yüksek olduğunu belirterek, ‘‘Bonservisini bedelsiz almayı planlıyorduk. 1 milyon 200 bin doları ödeyemeyiz’’ dedi. Sergen ise G.Saray yönetiminin kendisine transfer garantisi verdiğini ileri sürerek şunları söyledi:

İŞLER KARIŞTI

‘‘G.Saray yöneticileri, bonservis bedelimin 1 milyon dolar olması halinde beni transfer edeceklerini söylemişlerdi. Ben de pazartesi günü imza atmayı umuyordum. Ancak federasyonun bu kararından sonra işler değişti. Bundan sonra ne olur, bilemiyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!