Serena Williams işi sıkı tutuyor

Güncelleme Tarihi:

Serena Williams işi sıkı tutuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2014 00:36

Fransa Açık’a erken veda ederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Serena Williams, Wimbledon’da bir engeli daha aştı. ABD’li raket, Güney Afrikalı Scheepers’ı 6-1’lik iki setle geçti.

Haberin Devamı

WIMBLEDON Tenis Turnuvası’na dün oynanan ikinci tur maçlarıyla devam edildi. Mayıs ayındaki Fransa Açık’tan erken elenerek büyük hayal kırıklığı yaşatan Serena Williams bu kez süprize izin vermedi ve Güney Afrikalı Chanelle Scheepers’ı zorlanmadan geçti. İlk turda Tatishvili’ye sadece üç oyun veren ABD’li tenisçi, ikinci turda da hiç zorlanmadı.

RAKİBİ ALIZE CORNET

İLK setin ikinci ve altıncı oyunlarında rakibinin servisini çalan dünya 1 numarası, ikinci sette de üstünlüğü elden bırakmadı. Bu sete de üst üste iki kez servis kırıp 4-0’ı yakalayarak giren ABD’li tenisçi, son oyunda bir kez daha servis kırarak 51 dakikada zafere ulaştı. Serena’nın 3. turdaki rakibi ise Alize Cornet.

NADAL ŞAŞIRTTI

wımbledon tek erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, dünya sıralamasının 52 numarası Rosol’u zorlandığı maçta 3-1 yenerek adını 3. tura yazdırdı.. 2008 ve 2010’da turnuvada şampiyonluk yaşayan Nadal, ilk seti 6-4 kaybetti. İkinci seti “tie break” sonunda alan Nadal, sonraki setleri de 6-4’lük skorla kazanarak korttan 3-1 galip ayrıldı ve 3. tur biletini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!