Şenol Güneş'ten derbi öncesi Galatasaray açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten derbi öncesi Galatasaray açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 22:49

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Güneş'in sözleri:

"Yorgunluğu, sahayı, hakemi veya seyirciyi mazeret gösteremeyiz. Kazanmak içn geldik, maçın başında golü de bulduk. 25. dakikadan sonra sahayı büyüttük. Oyuncularımız topları ezince top kayıplarımız oldu. Ne hücumda iyiydik ve savunmada. Ama devreye 2-0 girdik. Rakibe çok pozisyon verdik. Eksiklerimizi çıkarırsak gayet iyiyiz ama eksikleri düzeltmemiz gerekiyor. İyi takımız gayet iyi durumdayız. 2-0 dışında da pozisyonlarımız var. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar bizden kaynaklandı. Zaman zaman kademe hatalarımız oldu. Önemli bir maçtı. Egzotik bir maçtı. Avrupa maçı sonrası kazanmak önemliydi. Oyun içinde skora dönük kopmalar oldu buraya çalışmalıyız"

"GALATASARAY İYİ TAKIM"
"Derbide 3 puan düşünüyoruz. Lig yarışında ilerlemek için 3 puana ihtiyacımız var. Hatalarımızı konuşacağız. Eksiklerimizi kapatarak kazanacağımızı düşünüyorum. İyi bir takımla karşılaşacağız. Akhisar ile deplasmanda karşılaştılar ve yendiler. Galatasaray da iyi bir takım."

Haberin Devamı

"ROTASYON SÖZLERİ"
"Elimdeki oyunculardan bir takım kuruyoruz medya buna rotasyon diyor. Bütün hepsi bizim oyuncumuz. Bazen üst üste oyuncular oynayacak bazen değişmeler olacak. Milli takım arasına kadar böyler gideceğiz sonrasında kadroyu zorlayan oyuncular şans bulacak. Bu şekilde ilerleyeceğiz." (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!