Seda'nın tedavisi İstanbul'da sürecek

Güncelleme Tarihi:

Sedanın tedavisi İstanbulda sürecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2010 17:35

Ceyhan Belediye Bayan Basketbol takımı oyuncusu Seda Tekindağ, pazartesi günü bir ayı aşkın süredir yattığı Adana'daki hastaneden taburcu edilecek ve tedavisine İstanbul'da devam edilecek.

Geçtiğimiz ay trafik kazası geçiren Seda Tekindağ'ın tedavisi Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sürdürülecek.

Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Mehmet Şahin, Seda Tekindağ’ın Adana'da hastaneye geldiğinde yaşama ihtimalinin yüzde 8'ken bugün hayata döndüğünü belirtirken, İstanbul'daki tedavisiyle 3 ayda iyileşebileceğini söyledi. Mehmet Şahin, Seda Tekindağ'ın hayati tehlikeyi atlattığını belirtirken şöyle dedi:

"Çok iyi bir tedaviyle Seda Tekindağ'ın kısa sürede iyileşebileceği belirtiliyor. Seda'nın son tomografisi, omurilik MR'ı temiz çıktı. Gözlerini aralıyor, ailesine tepki veriyor. Elinde top var onu sıkıyor. Sıvı gıdalar alıyor. Ailesi İstanbul'da ve tedavisine de orada devam edilecek. Pazartesi günü buradaki hastaneden taburcu olacak ve Darüşşafaka Maltepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi görecek. Doktorlar iyi bir fizik tedaviyle 3 ayda iyileşebileceğini belirttiler."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!