Seat Cup'ı 40 bin kişi izledi

Güncelleme Tarihi:

Seat Cupı 40 bin kişi izledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2004 01:05

Hız ve heyecan tutkusunu sadece motorsporları meraklılarına değil 7'den 70'e herkese taşımayı hedefleyen Seat Cup Türkiye yarışları seyirci rekoru kırıyor.

8 ayaktan oluşan ve yarış heyecanının yanı sıra keyifli etkinlikleri, konserleri ve ünlü celebrity pilotlarıyla 2004'e damgasını vuran Seat Cup Türkiye'yi, Madrid'de yapılan ilk yarışın ardından İzmir ve İzmit'te 40 bini aşkın kişi izledi. Bugüne kadar düzenlenen cup'lar içinde en kalabalık izleyici kitlesine sahip olan Seat Cup Türkiye'nin 5'inci ayağı 11 Temmuz'da İzmit Körfez pistinde yapılacak

garanti com.tr, Castrol, Dunlop, 3M, NTV ile vdf Tüketici Finansmanı'nın sponsor olduğu Seat Cup Türkiye yarışlarında 16 tecrübeli pilot Seat Leon Cupra R ve Dunlop lastiklerinin desteği ile şampiyonluk mücadelesi veriyor.İspanya'da yarış için özel olarak hazırlanıp, Türkiye'ye getirilen Seat Leon Cupra R'lar; 250 beygir gücünde, 4 silindirli motor ve 6 ileri manuel şanzımana sahip... 250 beygir gücündeki motor, maksimum gücünü 6400 devirde sunuyor ve 320 Nm'lik bir tork üretiyor. Aracın ağırlığı ise sadece 1030 kg.

TOMSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, İspanyol pilot Lucas Guerrero, Kenan Doğulu, İspanya Seat Cup birincisi İngiliz pilot Matt Johnson gibi ünlü konuk pilotlarıyla da dikkat çeken Seat Cup Türkiye'nin genel klasmanın birincisi ise; 20 yaşındaki pilot Mert Aytuğ. Yarış öncesinde Seat Kızları'nın yaptığı dans şovları, uzman pilotların izleyenleri büyülediği Porsche şovları, Sinan Sofuoğlu'nun motosiklet şovlarının yanı sıra sponsor firmaların standlarında gerçekleştirilen birbirinden eğlenceli aktiviteler Seat Cup Türkiye'yi izleyenlere keyifli saatler yaşatıyor.

Seat Cup Türkiye yarışları sanat ve sosyetenin de buluşma noktası oluyor. Pınar Altuğ, Tony Teodoridis, Nurettin Hasman, Raif-Esra Dinçkök, Kenan Doğulu, İpek Tuzcuoğlu, Hakan Yangın, Alinur Velidedeoğlu, Emre Ergani, Atilla Saral, Sinem Güven, Murat Ersönmez, Cansu Dere, Ebru Güzel, Ozan Doğulu, Hıncal Uluç ve Deniz Gökçe Seat Cup'ın takipçilerinden.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!