'Schumi'yi rahat bırakalım'

Güncelleme Tarihi:

Schumiyi rahat bırakalım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 17:16

Michael Schumacher'in yaklaşık 6 ay sonra komadan uyanıp taburcu olması spor dünyasını sevindirdi. Sosyal paylaşım sitelerinde en çok tartışılan konuların arasında yer alan Schumacher haberine ünlüler de yanıt verdi.

Haberin Devamı

Pazartesi sabahı menejer Sabine Kehm tarafından yapılan açıklamadan sonra sosyal medya Schumacher haberleriyle çalkalandı. Aralarında Formula 1 efsanenin arkadaşları dahil olmak üzere birçok insan sevincini paylaştı.
Eski Formula 1 starı Avusturyalı Niki Lauda, taburcu haberine sevindiğini ifade ederek iyi dileklerde bulundu. Lauda ayrıca İsviçre'nin Lausanne şehrindeki Araştırma Hastanesi'nin rehabilitasyon merkezine aktarılan Schumacher'in rahatsız edilmemesini talep etti ve "Ben de bir süre onu ziyaret etmeyeceğim. Onu rahat bırakmak zorundayız" dedi.

Almanya milli futbol takımında oynayan Jerome Boateng ve Lukas Podolski de sosyal medya üzerinden mutluluklarını ifade etti. İki kere dünya şampiyonu olmuş İspanyol Formula 1 pilotu Fernando Alonso ise bu haberle haftanın iyi başladığını ifade etti.

Haberin Devamı

Schumiyi rahat bırakalım

Lukas Podolski ve Schumacher sıkı dostlar

Michael Schumacher, 29 Aralık 2013 tarihinde geçirdiği kayak kazasından sonra yoğun bakıma alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!